Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

Deputații „Șor” boicotează ședința Parlamentului și insistă să dea jos Guvernul. „Spunem la revedere acestei puteri”

03 februarie 2022, ora 09:55
Distribuie:

Deputații din fracțiunea Partidului Politic „Șor” boicotează ședința de astăzi a Parlamentului, în semn de solidaritate față de colegii lor,  ex-parlamentari reținuți miercuri pentru îmbogățire ilicită. Anunțul a fost făcut de deputata Marina Tauber. 

„Am o noutate bună pentru domnul Igor Grosu: azi nu trebuie să ne ofere un minut ca să îl convingem de ceva”, a spus Marina Tauber. 

Totodată, deputații PP „Șor” insistă pe ideea ca Guvernul să fie demis și cere opoziției să le sprijine inițiativa.

„Credem că unicul lucru care poate fi discutat azi la ședința Parlamentului este demiterea acestui Guvern sau demisia benevolă. Vrem să reiterăm pozițiile noastre, poate cineva nu a auzit de moțiunea noastră. Noi am propus tuturor deputaților să o semneze. Nu înțelegem de ce deputații din opoziție nu o semnează. Se creează impresia că le convine ce se întâmplă în țară. Vrem să spunem încă o dată la revedere acestei puteri și acestui Guvern”, a menționat deputata PP „Șor”. 

Astăzi are loc prima ședință a Parlamentului din sesiunea de primăvară. Pe agendă se regăsesc mai multe subiecte importante, inclusiv numirea unui nou Avocat al Poporului. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram