Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

Alertă! Un pasager din Rusia, care a fugit de la Aeroportul Chișinău, reținut de grănicerii ucraineni

04 mai 2022, ora 13:57
Distribuie:

Un cetățean rus a fugit de la Aeroportul Internațional Chișinău după ce i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Bărbatul a fost reținut de către grănicerii ucraineni și urmează a fi predat autorităților moldovenești pentru cercetare și calificarea acțiunilor acestuia.

În seara zilei de 3 mai, polițiștii de frontieră au interzis intrarea în R. Moldova, pentru nouă cetățeni străini. Motivele ar fi nejustificarea scopului vizitei și intențiile de tranzitare a teritoriului țării noastre. 

Printre străinii returnați a fost și un cetățean al Federației Ruse, care a reușit să evadeze din zona sterilă a Aeroportului Internațional Chișinău.

Conform oamenilor legii, în zona sterilă activitatea de supraveghere a Poliției de Frontieră este limitată, iar intenția persoanei era de a nu se supune regulilor de returnare, căutând metode de a fugi din Aeroport.

În prezent, la nivelul instituției au fost inițiate verificări interne pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram