Război în Ucraina, ziua 133: Rusia amintește de armele sale nucleare. UE: Livrarea de gaz ar putea fi întreruptă complet

politic

/FOTO/ Igor Grosu și Lilian Carp au mers într-o vizită de lucru la Kiev: Prima destinație, Bucea

Foto: Facebook/ Lilian Carp
04 mai 2022, ora 13:17
Distribuie:

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a mers într-o vizită de lucru la Kiev. Anunțul a fost făcut de către deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Lilian Carp care se află împreună că președintele Legislativului în Ucraina.

„Împreună cu președintele Parlamentului Igor Grosu suntem într-o vizita de lucru la Kiev. Prima destinație este la Bucea”, scrie Lilian Carp pe pagina sa de Facebook.

Invitat în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, deputatul Lilian Carp a precizat că Igor Grosu a primit o invitație pentru a merge într-o vizită de lucru în Ucraina, însă din motive de securitate a fost anulată.

Și șefa statului, Maia Sandu, a confirmat că a existat o invitație din partea președintelui Radei ucrainene la care a răspuns președintele Parlamentului nostru. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram