Război în Ucraina, ziua 93: Ucrainenii au doborât un avion de vânătoare rusesc SU-35

social

/VIDEO/ Ministerul Apărării confirmă: 2 militari sunt reținuți în cazul omorului din parcul Valea Trandafirilor

05 ianuarie 2022, ora 11:20
Distribuie:

Polițiștii au reținut pentru 72 de ore doi suspecți în vârstă de 20 de ani în cazul tânărului găsit fără suflare în parcul Valea Trandafirilor din Capitală. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic.

„În cazul omorului de la Valea Trandafirilor au fost reținuți doi suspecți cu vârstele de 20 de ani, pentru 72 de ore. În prezent se întreprind acțiuni de urmărire penală și investigații. Acheta este în curs de desfășurare”, a declarat aceasta.

Totodată, poliția nu confirmă, dar nici nu infirmă informația vehiculată în spațiul public precum că ambii suspecți ar fi militari.

Totuși, Ministerul Apărării a confirmat că în seara zilei de marți, 4 ianuarie, doi soldaţi din Brigada de infanterie motorizată „Ștefan cel Mare” au fost reținuți, fiind suspectați de omorul săvârșit în data de 2 ianuarie 2022 în parcul Valea Trandafirilor.

Soldații au fost încorporați în serviciul militar în termen în luna aprilie 2021, iar pe 2 ianuarie, cei doi tineri se aflau în concediu, în afara unității militare.

Ministerul Apărării anunță că va colabora cu toată deschiderea și cu maximă operativitate cu organele de anchetă competente, în stabilirea circumstanțelor pe cazul dat.

TV8.md amintește că, pe 3 ianuarie, cadavrul unui tânăr de 21 de ani a fost găsit pe malul lacului din parcul „Valea Trandafirilor”. Pe cadavru au fost depistate mai multe semne de moarte violentă. 

„La examinarea de către medicul legist, pe suprafața corpului au fost depistate multiple leziuni, în speciale în regiunea capului”, se menționează într-un comunicat de presă de la poliție. 

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram