Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Stela Mihailovici: „TV8 înseamnă muncă. Am continuat să muncim și astăzi ne bucurăm de succese”

07 iulie 2022, ora 12:41
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Stela Mihailovici, reporteră investigație, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„Pentru mine TV8 înseamnă muncă, foarte multă muncă, dar satisfacția pe care o primesc de la această muncă și feedback-ul care ne vine de la spectatori după fiecare investigație prezentată la „Cutia Neagră”, mă face să uit cât am lucrat la o anchetă. TV8 este televiziunea care m-a făcut mult nai responsabilă, pentru că aici, pur și simplu nu există timp să lași un lucru de azi pe mâine, totul trebuie să fie foarte organizat. TV8 este echipa, acești oameni minunați alături de care muncesc trei ani și, mi-ar fi foarte greu să mă despart de ei. Recunosc că existau momente în care intenționam să plec și de fiecare dată, anume colegii m-au determinat să rămân. Am continuat să muncim cot la cot și astăzi ne bucurăm împreună de succese. Ne bucurăm că sărbătorim acești cinci ani de TV8.”

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

/VIDEO/ #5anideTV8. Vasile Gherman: „De la echipa TV8 am învățat că nimic imposibil nu există”

04 iulie 2022, 11:07

#5anideTV8. Angela Gonța: „TV8 înseamnă pentru mine evoluție, curajul de a face ceva nou și de a merge înainte”

29 iunie 2022, 15:06

#5anideTV8. Mariana Rață: „TV8 a devenit o parte din mine, iar colegii sunt parte a familiei mele”

29 iunie 2022, 14:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram