Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

comerciale

Maib: Oportunitate unică! Află limita de credit pentru afacerea ta mai rapid ca niciodată (P)

07 septembrie 2022, ora 10:37
Distribuie:

Ai nevoie de bani aici și acum pentru a-ți dezvolta afacerea? Ești presat să faci plăți care nu mai pot suferi amânare? Maib lansează o oportunitate unică pentru business – limita de credit calculată instantaneu. În acest fel, banca dorește să-ți fie aproape în orice perioadă dificilă și îți oferă o soluție simplă și de încredere pentru depășirea situațiilor pline de provocări.

Ce înseamnă limita de credit calculată instantaneu?

Limita de credit este o ofertă unică pentru piața din Republica Moldova, lansată de maib pentru businessul autohton. 

Este vorba despre o anumită sumă de bani, pe care o poți primi pentru realizarea planurilor tale de astăzi, fără gaj și fără acte suplimentare. Pentru aceasta e suficient să ai o afacere de cel puțin 1 an și o istorie de credit pozitivă.

Limita calculată instantaneu poate fi aplicată pentru diverse produse creditare ce corespund necesităților tale de business, iar banii sunt transferați în câteva ore pe contul curent sau de card.

Pentru a afla limita de credit, disponibilă pentru compania ta, e suficient să completezi formularul scurt de pe site-ul maib.md, iar un reprezentant maib te va contacta în cel mai scurt timp. 

Aplică acum, indiferent dacă ești clientul băncii sau vrei să devii clientul nostru. La maib vei beneficia de susținerea de care ai nevoie. 

Ai nevoie de mai mulți bani?

Dacă necesitățile financiare ale afacerii tale depășesc limita de credit calculată, contactează-ne la 022 022 428 sau te așteptăm la maib și împreună vom găsi cea mai bună soluție.

Maib – simplu și ușor!

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Maib: Salutăm Google Pay în Republica Moldova! Plăți simple și comode doar cu telefonul (P)

23 august 2022, 16:08

Maib a lansat al doilea val de echipe agile WoW: Cele două orchestre și șapte banduri continuă transformările (P)

17 august 2022, 11:08

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

/VIDEO/ Ziua Internațională a cafelei: Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor și în R. Moldova (P)

02 octombrie 2022, ora 00:08
Distribuie:

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl sărbătorește savoarea, aroma și calitatea produselor sale într-un mod original. 

„În acest an, dedicăm Ziua Internațională a cafelei angajamentului nostru de a face cafeaua mai sustenabilă pentru noi și generațiile viitoare”.

„Am ales să celebrăm această zi mai întâi pe intern, împreună cu toate persoanele datorită cărora cafeaua Julius Meinl, savurată de către consumatorii noștri, este una de calitate superioară”.

„Am lansat microlotul Peru”, a declarat PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Peru este o cafea de specialitate, care a fost cultivată la altitudinea de 2200m. Astfel, cafeaua are o aciditate plăcută, o dulceață vibrantă în gust, o aromă de ananas caramelizat și în post gust rămâne note de ciocolată și de nuci caju”, a menționat Trainer Barista, Provitus Grup, Danil Moroz.

Julius Meinl consideră că își poate sprijini partenerii cu inițiative simple, dar semnificative. 

„Am planificat un moment simbolic, analogic inițiativei lansate de către Julius Meinl, care va planta arbori în numele partenerilor care servesc cafeaua Julius Meinl, provenită din surse sustenabile”.

„Faptele mici, au potențialul de a face o diferență incredibilă”, a vorbit PR Managerul, Diana Adamciuc.

„Misiunea companiei noastre este nu doar de a oferi un produs de calitate, dar și de a crea momente memorabile la cafea. Astăzi, de ziua internațională a cafelei, am decis să creăm un moment memorabil pentru mai mult timp și să influențăm direct sustenabilitatea și situația verde a planetei noastre”.

De Ziua Internațională a Cafelei, marca Julius Meinl lansează o promoție exclusivă.

„În ceea ce privește partenerii noștri din HoReCa, le-am comunicat: „Bucură-te
de moment. Noi ne ocupăm de restul”.

„Potrivit acesteia, oaspeții care servesc o ceașcă de cafea Julius Meinl într-o locație parteneră, primesc un voucher pentru o cafea din partea casei. Aceasta va putea fi revendicată pe tot parcursul lunii octombrie”, a conchis PR Managerul, Diana Adamciuc.

În acest an, Julius Meinl, Ambasadorul Culturii Cafenelei Vieneze, își celebrează aniversarea de 160 ani.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8.

Julius Meinl plantează arbori în numele partenerilor: „Bucură-te de moment. Noi ne ocupăm de restul” (P)

28 septembrie 2022, 17:09

Julius Meinl a organizat un concurs internațional de Street Art cu ocazia aniversării celor 160 de ani ai brandului (P)

18 iulie 2022, 15:07

Băuturi de top la aniversarea TV8: Johnnie Walker și Julius Meinl - gusturi și arome unice (P)

01 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram