Război în Ucraina, ziua 339: Lupte grele și tancuri de cauciuc. Stephen King: "Rusia, opriți războiul! Putin trebuie să plece"

/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 287: Zelenski acuză Rusia de ecocid, iar Putin anunță creșterea riscului atomic. Papa: „Istoria se repetă”

07 decembrie 2022, ora 22:06

Războiul din Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 287. În trei baze aeriene ruseşti au fost loc explozii începând de luni, iar Kremlinul spune că ar fi vorba despre atacuri ucrainene cu drone şi promite să se răzbune, în timp ce SUA reamintesc că nu sunt de acord ca Ucraina să atace ţinte din Rusia. Washingtonul a avertizat că Rusia ar putea căuta o falsă ieșire din războiul din Ucraina, care nu ar produce o pace durabilă și ar permite trupelor ruse să se regrupeze și să atace din nou Ucraina.

Papa Francisc a comparat miercuri războiul dus de Rusia contra Ucrainei cu 'operaţiunea Reinhardt', planul de exterminare pus în practică de nazişti împotriva evreilor polonezi în Al Doilea Război Mondial, iar șeful NATO susține că Rusia încearcă să „înghețe” războiul. Totodată, liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, acuză Rusia de ecocid, iar liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, susține că pericolul unei confruntații nucleare este în creștere.

UPDATE Un videclip cu o parte din ajutorul acordat de SUA pentru Ucraina a fost publicat pe Internet. Potrivit presei, ar fi vorba despre peste 37 de blindate de model M1117, din totalul celor 250 de unități promise, care erau transportate pe calea ferată din portul Constanța.

UPDATE Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Drepturile Omului a publicat miercuri, 7 decembrie, un raport care analizează 441 de ucideri ale civililor în regiunile din nordul Ucrainei Kiev, Cernigău şi Sumî.

UPDATE Președintele rus Vladimir Putin a declarat că pericolul nuclear este în creștere, dar Rusia vede această armă doar ca una folosită doar în caz de apărare.

UPDATE Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a denunţat miercuri, 7 decembrie, un ”ecocid” după ce a fost raportată moartea a mii de delfini în Marea Neagră, un fenomen care ar fi legat în mod direct, potrivit liderului ucrainean, de efectele invaziei ruse în Ucraina asupra mediului marin, informează AFP.

UPDATE Scrisorile-capcană trimise ambasadelor ucrainene din Europa purtau adresa reprezentanţei auto Tesla din Germania şi majoritatea au fost expediate din oficiile poştale fără supraveghere video, a declarat ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba.

UPDATE Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, miercuri, că Rusia va lupta pentru a-şi apăra interesele, folosind toate mijloacele disponibile. Putin a făcut aceste afirmaţii în cadrul unei sesiuni televizate a Consiliului pentru Drepturile Omului din Rusia, în cadrul căreia a reclamat faptul că Occidentul tratează Rusia ca o ţară de categoria a doua, care nu are dreptul de a exista, notează Rador.

UPDATE Kremlinul a transmis miercuri că proiectul de lege al SUA privind cheltuielile militare, care prevede un ajutor de 800 de milioane de dolari pentru Ucraina şi asupra căruia membrii Congresului american au ajuns marţi la un acord, este "ostil" faţă de Rusia, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

UPDATE Autoritățile ucrainene anunță că localitatea Kurahove, aflată în apropierea forntului, a fost ținta unui atac din partea armatei ruse. În urma deflagrației, cel puțin 8 civili au murit, iar alți 5 au fost răniți.

UPDATE Moscova a oferit prima sa reacție cu privire la lovitura de stat din Germania, în urma căreia un grup format din figuri de extremă dreapta şi foşti militari plănuia să ia cu asalt clădirea Parlamentului, Reichstag-ul, şi să preia puterea.

UPDATE Vitali Klitschko, primarul capitalei Kiev, a anunțat că autoritățile locale nu-și asumă niciun risc și vor lucra zi și noapte pentru a fi pregătite pentru atacuri critice asupra infrastructurii energetice. Într-un interviu oferit The Guardian, el a subliniat că se pregătesc pentru ce e mai rău și speră la ce e mai bine pentru această iarnă.

UPDATE Istoricii militari vor studia războiul pe care Vladimir Putin l-a declanșat împotriva Ucrainei mult timp, dar la capitolul cum nu trebuie să lupți, scrie „Washington Post“.

UPDATE Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, 44 de ani, a fost desemnat Personalitatea Anului de către revista TIME, renumitul săptămânal american care apare din 1923. Fost comendiat, actor, scriitor și producător, Zelenski este președinte din 2019, scrie CNN.

UPDATE Preţurile de referinţă la gaze naturale în Europa au fluctuat miercuri dimineaţa, în condiţiile în care un val de temperaturi scăzute ar urma să ducă la creşterea cererii de gaze şi va demonstra cât de pregătită este Europa pentru iarnă în contextul livrărilor reduse de gaze ruseşti, transmite Bloomberg, relatează Agerpres.

UPDATE Rusia a început să îşi întărească şi extindă poziţiile defensive de-a lungul frontierei recunoscute internaţional cu Ucraina, a anunţat miercuri Ministerul Apărării britanic, în cel mai recent raport al serviciilor sale de informaţii, transmite dpa.

UPDATE Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat că Rusia încearcă să „înghețe” luptele din Ucraina pe timpul iernii pentru a-și putea pregăti armata pentru un nou atac la începutul anului viitor. Condițiile pentru o soluționare pașnică a războiului „nu există acum”, a declarat șeful NATO în cadrul unui eveniment găzduit de Financial Times, citat de The Guardian, după săptămâni de speculații cu privire la posibilitatea unor discuții diplomatice.

UPDATE Armata ucraineană susţine că în cursul nopţii a doborât 14 drone fabricate în Iran şi folosite de ruşi pentru a ataca ţinte din Ucraina.

UPDATE Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, consideră că Occidentul se alimentează în continuare cu speranța că va învinge Rusia pe câmpul de luptă. Diplomatul a făcut această declaraţie în cadrul Forumului internațional Lecturile Primakov - relatează Agenţia de presă TASS.

UPDATE Un fost deținut rus, care a fost eliberat din penitenciar și trimis la război în Ucraina, a dezertat și a deschis focul asupra polițiștilor din Novoșahtinsk, în regiunea Rostov.

UPDATE Pentru că orașul Harkov este supus continuu atacurilor rusești, localnicii împodobit bradul în stațiile de metrou. „Acest oraș nu va fi învins“, spun ucrainenii.

UPDATE Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat că Europa nu este încă în măsură să-și protejeze interesele. El a făcut aceste anunț în timpul unui discurs susţinut la Forumul internațional Lecturile Primakov, transmite Agenţia de presă RIA, potrivit Rador.

UPDATE Occidentul dă tot mai des semnale că vrea o pace negociată în Ucraina. Asta resimte și Volodimir Zelenski, care are o poziție tranșantă în acest sens. Ucraina și lumea liberă nu ar trebui să-și schimbe obiectivele pe fondul declarațiilor Federației Ruse despre negocieri, în condiţiile în care Moscova vrea pur și simplu "să ia o pauză" - suţine preşedintele Volodimir Zelenski, relatează Rador.

UPDATE Papa Francisc a comparat miercuri războiul dus de Rusia contra Ucrainei cu ‘operaţiunea Reinhardt’, planul de exterminare pus în practică de nazişti împotriva evreilor polonezi în Al Doilea Război Mondial, transmite agenţia de presă ANSA. ”În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, această operaţiune a condus la exterminarea a aproape două milioane de persoane, majoritatea de origine evreiască. Fie ca amintirea acestui eveniment oribil să dea naştere unor decizii şi acţiuni pentru pace. Istoria se repetă. Vedem ce se întâmplă acum în Ucraina. Să ne rugăm pentru pace”, a spus suveranul pontif. Implementarea ‘operaţiunii Reinhardt’ în 1942 şi 1943 în taberele de exterminare de la Belzec, Sobibor şi Treblinka a dus la uciderea a circa 1,7 milioane de evrei şi a unui număr necunoscut de polonezi, romi şi prizonieri de război sovietici, notează Cotidianul.ro.

UPDATE Un accident care a implicat un camion militar și un microbuz civil a avut loc în districtul Șahtiorsk din regiunea Donețk (controlat de separatiști). Șaisprezece persoane au fost ucise și trei rănite au fost internate la spital, transmite Nexta.

UPDATE Ministerul rus al Apărării anunță că peste 70 de rachete folosite pentru lansatoarele HIMARS și două instalații MLRS au fost distruse, după o lovitură asupra unui depozit de la un combinat metalurgic din Krivoi Rog, regiunea Dnepropetrovsk.

UPDATE Ministerul român al Finanțelor a publicat, marți, în transparență decizională proiectul de buget pentru anul 2023. Într-unul din documentele oficiale, cel referitor la situația macroeconomică, este menționat războiul din Ucraina, însă, este folosită expresia propagată de oficialii ruși și propaganda de la Kremlin: „operațiunea specială din Ucraina”, notează Digi24.

UPDATE Oraşul ucrainean Dnipro (centru) va demonta monumentele dedicate unor personalităţi ruse şi sovietice şi le va transporta la adăpostul municipal de câini, a informat marţi primarul localităţii, Boris Filatov, transmite EFE.

UPDATE Serviciile de securitate de la Kiev desfășoară un nou val de percheziții la instituțiile subordonate mitropoliei Moscovei din regiunea Cerkask, Volînsk și Herson.

UPDATE Prin trimiterea de drone la două baze aeriene ruseşti situate la sute de kilometri de frontiera sa, Ucraina şi-a oferit o victorie de importanţă simbolică, demonstrându-şi în special capacitatea de a compensa superioritatea aparentă în armament a inamicului său, comentează marţi France Presse într-o analiză.

UPDATE „Nemulțumirea față de activitățile conducerii militaro-politice din Belarus este în creștere în rândul personalului militar al serviciului de frontieră și al forțelor armate ale acestei țări, din cauza amenințării de a trage republica într-un război cu Ucraina”, se arată într-un raport al spionajului militar ucrainean.

UPDATE Prima doamnă Olena Zelenska şi alte şapte femei ucrainene au fost incluse în lista „100 de femei din 2022”, un proiect BBC care celebrează succesele în diverse domenii ale vieţii, notează Mediafax.

UPDATE Dmitri Medvedev, fost președinte al Rusiei, a afirmat că Rusia, fără puterea nucleară pe care o deține în prezent, ar fi fost distrusă.

UPDATE Autorităţile regionale au fost avertizate de cele centrale să ia în considerare suspendarea operaţiilor neesenţiale până la stabilizarea aprovizionării cu energie în Ucraina, potrivit Sky News.

UPDATE Șeful Serviciului de informații militare din Ucraina, Kirilo Budanov, a declarat că Rusia aproape și-a epuizat arsenalul de rachete de înaltă precizie și că, până în prezent, Moscova nu a primit rachete balistice din Iran, informează CNN. Kirilo Budanov a spus, la televiziunea ucraineană, că stocurile de rachete de înaltă precizie ale rușilor „se apropie deja de sfârșit". „Cu toate acestea, după cum vedem, au decis să meargă până la capăt, până la zero, ceea ce, de fapt, este foarte rău pentru însăși Federația Rusă, iar militarii de acolo sunt conștienți de această problemă", a adăugat el.

UPDATE „În asistența macrofinanciară pentru Ucraina, facem totul pentru a ne asigura că fondurile sunt plătite încă din ianuarie, cu orice preţ. Vom face totul pentru că trebuie făcut”, a spus ministrul ceh al economiei, Zbynek Stanjura (actuala președinție a UE). Noua evaluare a Comisiei cu privire la reducerea fondurilor pentru Ungaria va trebui să ajungă până la sfârşitul săptămânii, astfel încât să fie examinată de ambasadorii celor 27 (Coreper) săptămâna viitoare. „Ca ultimă soluție, am putea organiza un Ecofin extraordinar, dar cu siguranţă nu săptămâna viitoare”, a adăugat el, notează Mediafax.

UPDATE Deficitul de energie în Ucraina după bombardamentele din această săptămână este de 19%, a anunţat marţi premierul ucrainean, Denîs Șmîhal.

UPDATE Cadavrele a 49 de soldaţi ucraineni care au murit în luptă au fost returnate la Kiev. Comisarul pentru oameni dispăruţi, Oleg Kotenko, l -a făcut cunoscut. Ucrainska Pravda prezintă ştirea.. "Biroul meu împreună cu poliţia, el face tot posibilul pentru a reveni cât mai multe corpuri", a specificat el, notează Mediafax.

UPDATE Rusia a lansat până acum, în ultimele 8 săptămâni, opt valuri succesive de atacuri în masă cu rachete de croazieră asupra orașelor și infrastructurii energetice a Ucrainei. Deși ucrainenii nu pot prezice cu exactitate momentul viitorului atac, pregătirea pentru un astfel de bombardament durează mai multe zile. Totodată, armata rusă nu are capacitatea de a lansa în fiecare zi valuri de rachete asupra obiectivelor ucrainene, informează Ukrinform.

UPDATE Cea mai rapidă cale prin care războiul ucrainean se încheie este ca Rusia să retragă trupele dislocate după invazia sa din februarie, a declarat marți secretarul de stat adjunct al SUA, potrivit Reuters.

UPDATE Bărbații mobilizați de Vladimir Putin și trimiși pe frontul din Ucraina au ajuns să mănânce porumb cules din câmpurile nerecoltate de localnici. Rudelor acestora le trimit pachete la fiecare două săptămâni pentru a compensa lipsa de provizii din partea armatei. Cu toate acestea, bărbaților le lipsește și îmbrăcămintea rezistentă la intemperii și muniția pentru arme, scriesibreal.org, potrivit ziare.com.

UPDATE O altă unitate de detenţie ilegală folosită de ocupanţii ruşi a fost descoperită în apropierea oraşului Herson, a anunţat Parchetul General, marţi seara.

UPDATE Rusia își confirmă disponibilitatea pentru negocieri cu scopul eliminării motivelor, care au forțat-o să lanseze operațiunea militară specială în Ucraina, a declarat, marți, în timpul ședinţei Consiliului de Securitate al ONU, reprezentantul permanent al Rusiei la această organizație mondială, Vasili Nebenzia, relatează Rador. 

UPDATE Rusia dă semne că schimbă strategia în atacurile din Ucraina. Forțele ruse "aplică lovituri masive" în Ucraina, a declarat marți ministrul rus al apărării, Serghei Șoigu, informează Rador.

UPDATE Europa ar putea trece peste iarna aceasta fără a opri alimentarea cu gaze, în ciuda reducerii aprovizionării rusești, au declarat analiştii pentru AFP. Reducerea progresivă a Rusiei a livrărilor de gaz către Europa prin conducte a declanșat un război de licitații pentru gazul natural lichefiat (GNL), ducând la prețuri mult mai mari, notează HotNews.

UPDATE Belarus intenționează să deplaseze miercuri și joi echipamente militare și forțe de securitate în ceea ce spune că sunt teste privind răspunsul său la posibile acte de terorism, a transmis agenția de știri de stat BelTA.

UPDATE Mai multe orașe rusești au renunțat la festivitățile de Anul Nou ca să redirecționeze fondurile spre operațiunile militare ale armatei în Ucraina, potrivit unor rapoarte citate de Insider.

UPDATE Polonia a anunţat marţi, 7 decembrie, că va accepta pe teritoriul său bateriile de rachete Patriot propuse de Germania, după ce Varşovia sugerase anterior ca acestea să fie trimise în Ucraina.

UPDATE Condamnatul Viktor Sevalnev, care a condus cea de-a 7-a companie de puști motorizate a așa-zisei miliții a autoproclamatei Republici Populare Lugansk (LPR), din estul Ucrainei, și-a sunat soția, Lilia, pe 20 noiembrie, și i-a spus că urmează să fie luat de la spital, unde fusese internat cu o rană la față și să fie împușcat pentru că soldații companiei sale au dezertat. Înregistrarea acestei conversații dintre Sevalnev și soția sa și alte materiale au fost furnizate publicației The Insider de Vladimir Osecikin, un activist rus pentru drepturile omului care conduce site-ul anticorupție Gulagu.net.

„Astăzi sunt eu, mâine e altul, asta-i tot. Suntem doar materiale letale. Ministerul Apărării împușcă oameni. Ei știu că suntem morți și nu le pasă. Aș vrea să mă întorc unde am fost, dar nu mă lasă. Dacă aș fi știut că acesta este războiul... Numele meu este Viktor Anatolievici Sevalnev, născut pe 27 septembrie 1979. Nu trimiteți oameni aici, e suficient. Ei vor să omoare pe toată lumea” - acesta este ultimul mesaj pe care Sevalnev l-a transmis prin intermediul soției sale, scrie Adevarul.

UPDATE În urma unui bombardament rusesc asupra orașului Donețk de marți, 6 decembrie, a fost ucisă propagandista rusă Maria Pirogova, care era „deputat” al așa-zisului parlament al „DPR” (Republica autoproclamată Donețk).

UPDATE Statele Unite au aprobat să vândă suplimentar Poloniei 116 tancuri de luptă americane Abrams şi alte armamente grele pentru un total de 3,75 miliarde de dolari, după ce au mai achiziţionat 250 în aprilie, a anunţat marţi, 6 decembrie, Departamentul de Stat american.

UPDATE La o zi după ce dronele Războiului Rece au lovit obiective militare aflate în mijlocul Rusiei, alte două proiectile au fost lansate marți către un depozit de combustibil, aflat în regiunea Kursk, la 120 de kilometri de granița cu Ucraina „Capacitatea Ucrainei de a lovi departe, în interiorul Rusiei, este o reușită semnificativă nu doar din punct de vedere militar”, a declarat Max Bergmann, fost diplomat american și expert în securitatea europeană și rusă la Centrul de Studii Strategice și Internaționale din Washington, citat de New York Times.

UPDATE Serviciile de securitate din Ucraina combat mafiile rusești implantate în Odesa, oraș-port cosmopolit și răscruce a traficurilor de tot soiul. Kievul a pus sub supraveghere lumea interlopă din Odesa, suspectată că ar fi în plata Moscovei, ca un soi de o a cincea coloană susceptibilă să lovească din spate, scrie Le Monde.

UPDATE Forțele ruse au continuat operațiunile ofensive în jurul localității Bakhmut pe 5 și 6 decembrie, dar nu au reușit să încercuiască orașul. Statul Major ucrainean a raportat că forțele ruse se concentrează pe îmbunătățirea pozițiilor lor tactice în jurul Bakhmutului și au efectuat atacuri la sol în Bakhmut; la nord de Bakhmut, în Bilohorivka, Soledar, Berestove, Verkhnokamianske, Bakhmutske și Andriivka; și la sud de Bakhmut în Opytne, Kurdyuimivka, Yakovlivka și Klishchiivka pe 5 și 6 decembrie. Purtătorul de cuvânt al Grupului de Est al Forțelor Armate Ucrainene, Serhiy Cherevaty, a declarat pe 5 decembrie că zona Bakhmut se confruntă în prezent cu cele mai intense bătălii pe linia frontului, dar că forțele ucrainene își păstrează apărarea și provoacă pierderi maxime forțelor ruse.

UPDATE Rusia a declarat marţi că agreează ideea SUA cu privire la necesitatea unei păci juste şi durabile în Ucraina, dar a minimizat perspectiva unor negocieri până când nu-şi va atinge obiectivele "operaţiunii sale militare speciale" în Ucraina, relatează Reuters.

UPDATE Președintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a vizitat marți pe soldaţii din apropierea frontului, în estul Ucrainei și a mulțumit tuturor celor implicați în efortul de război, pentru a marca astfel Ziua Forțelor Armate ale țării, informează Rador. „Acesta este anul Forțelor Armate ale Ucrainei. Este timpul Forțelor Armate ale Ucrainei. Toată lumea știe cine sunt apărătorii țării noastre. Cineva și-a dat titlul de a doua armată din lume. Totuși, întreaga planetă poate vedea astăzi cine este prima armată. Toată lumea vede puterea, tăria, abilitățile și standardele înalte de luptă ale forțelor noastre”, a declarat Volodimir Zelenski, aflat într-o călătorie pe frontul de est, aproape de orașul Bahmut.

/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 286: Prognoza unui general și vizita lui Zelenski pe front. FSB-ul vrea să aresteze doi miniștri
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 285: Rachetă găsită în livadă la Briceni și risc de pană de curent. Putin, filmat pe podul Crimeei
Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
/VIDEO/ Etapa audițiilor live s-a încheiat: Cine sunt cei 10 finaliști care luptă pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2023
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale
/VIDEO/ 5.000 de maidanezi în Capitală! O femeie, mușcată de opt câini. Unde suni dacă vezi o haită?
/VIDEO/ 5.000 de maidanezi în Capitală! O femeie, mușcată de opt câini. Unde suni dacă vezi o haită?
Război în Ucraina, ziua 339: Lupte grele și tancuri de cauciuc. Stephen King: "Rusia, opriți războiul! Putin trebuie să plece"
Război în Ucraina, ziua 339: Lupte grele și tancuri de cauciuc. Stephen King: "Rusia, opriți războiul! Putin trebuie să plece"

/VIDEO/ Autocar din Republica Moldova, răsturnat pe o șosea înzăpezită din România: Sunt 3 răniți. Precizările oficiale

28 ianuarie 2023, ora 20:31

Din cauza zăpezii depuse pe șosele, un autocar cu pasageri din Republica Moldova a derapat și s-a răsturnat pe drumul E581, în județul Galați din România. Trei persoane au fost rănite, potrivit Adevărul.

Potrivit ISU Galați, incidentul a avut loc pe drumul E581, în dreptul localității Berheci, din județul Galați. 

Un autocar a derapat și s-a răsturnat în câmp. În autocar erau opt persoane din Republica Moldova, trei dintre ele au fost rănite. 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ISU și SMURD pentru a ajuta răniții.

De asemenea, un microbuz cu patru cetățeni moldoveni este înzăpezit în comuna Vlădești. 

Potrivit informațiilor preliminare obţinute de reprezentanții consulatului Republicii Moldova la Iași, dintre cei 8 cetățeni moldoveni care se aflau în autobuz, 3 cetățeni moldoveni au suferit răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol.

Ministerul de Externe de la Chișinău precizează că, la nivelul oficiului consular, nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară în legătura cu acest accident, responsabilii de la consulat fiind în contact cu autoritățile române, pentru a acorda asistență consulară în funcție de solicitări.

În legătură cu ninsoare și viscolul din țara vecină autoritățile le recomandă conducătorilor auto să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele cu anvelope specifice sezonului și să urmărească anunțurile autorităților locale privind condițiile de călătorie.

/FOTO/ Un autocar cu 21 de pasageri la bord s-a răsturnat pe traseu în raionul Anenii Noi
Căutările Mădălinei, dispărută în SUA, continuă. Un psiholog legist intervine în anchetă: „Unul din cele mai mari semnale roșii”
Căutările Mădălinei, dispărută în SUA, continuă. Un psiholog legist intervine în anchetă: „Unul din cele mai mari semnale roșii”
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
TV8 își extinde echipa și angajează noi colegi! Cum poți deveni redactor site sau reporter TV
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Proscrișii. Lista neagră secretă cu peste 300 de persoane și companii puse sub sancțiuni în R. Moldova
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Proscrișii. Lista neagră secretă cu peste 300 de persoane și companii puse sub sancțiuni în R. Moldova
/VIDEO/ Prima campioană mondială la lupte din istoria Moldovei a rămas doar cu promisiuni: Unde locuiește Irina Rîngaci
/VIDEO/ Prima campioană mondială la lupte din istoria Moldovei a rămas doar cu promisiuni: Unde locuiește Irina Rîngaci
Jurnalistul și astrologul Sergiu Sumcă s-a stins din viață: Ce vârstă avea
Jurnalistul și astrologul Sergiu Sumcă s-a stins din viață: Ce vârstă avea
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram