Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Elena Bularga: „Oamenii care muncesc la TV8 sunt doza mea zilnică de inspirație, curaj și perseverență”

08 iulie 2022, ora 12:40
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Elena Bularga, reporteră „Iubește Viața”, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„TV8, pentru mine, înseamnă împlinirea mea și pe plan profesional. Acum, datorită acestei televiziuni eu îmi trăiesc visul. Oamenii care muncesc la TV8 sunt doza mea zilnică de inspirație, curaj și perseverență. Sunt mândră că lucrez la TV8. Aici totul se face cu drag de oameni și pentru oameni.”

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Tatiana Granciuc: „TV8 este despre foarte mult curaj. Curajul de a crede sincer în visul tău”

01 iulie 2022, 22:07

/VIDEO/ #5anideTV8. Ioana Sugoneaco: „Echipa TV8 este una creativă, nebună și plină de energie”

04 iulie 2022, 20:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram