Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Nicoleta Negrescu: „Reporterii de la TV8 sunt mai speciali, pentru că sunt mai curajoși și mai liberi”

08 iulie 2022, ora 17:02
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Reporterul de știri, Nicoleta Negrescu, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„TV8 pentru mine este familia de la care am învățat totul. Sigur că la început am avut frică. Aici, am învățat să scriu prima știre și am învățat să pun întrebările corecte. Reporterii de la TV8 sunt mai speciali, pentru că sunt mai curajoși, mai liberi, iar ceea ce fac este despre oameni și pentru oameni.”

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

/VIDEO/ #5anideTV8. Cătălin Goria: „Am venit pentru libertate, am obținut libertate și în continuare mă simt liber”

02 iulie 2022, 15:07

/VIDEO/ #5anideTV8. Veronica Gherbovețchii: „TV8 este despre oameni, profesionalism, libertate și curaj”

30 iunie 2022, 13:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram