Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv cu rachete. Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețkul e complet ocupat

politic

Ultima oră! Maia Sandu nu va participa la evenimentele organizate de 9 mai „din motive de sănătate”

Foto: TV8.md
09 mai 2022, ora 10:40
Distribuie:

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va participa la niciun eveniment public organizat de 9 mai. Anunțul a fost făcut  de către reprezentanții Preşedinţiei care au precizat că aceasta și-a anulat toate evenimentele planificate din motive de sănătate.

Astăzi urma să aibă loc și conferința de presă susținută de șefa statului împreună cu António Guterres, Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, care la fel a fost anulată.

„Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, nu va putea participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru astăzi, 9 mai. Se anulează inclusiv întrevederea și conferința de presă comună cu domnul António Guterres, Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite. Conferința se va ține la Guvern, împreună cu doamna Prim-ministră Natalia Gavrilița”, potrivit unui comunicat remis.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram