/DOC/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin a semnat decretele de recunoaştere a "independenţei" regiunilor Herson şi Zaporojie

social

/VIDEO/ Marina Tauber a venit cu un felinar la Parlament: „Cred că ședința trebuie să o facem fără lumină”

09 iunie 2022, ora 14:34
Distribuie:

Deputata fracțiunii ȘOR în Parlamentul Republicii Moldova, Marina Tauber, a venit la ședința Legislativului de joi, 9 iunie, cu un felinar în mână și cu un baner pe care scria „Cu PAS la guvernare revenim la lumânare”, în cealaltă mână. 

Aceasta a declarat pentru echipa TV8 că felinarul și pancarta au fost transmise de către protestatari pentru deputații PAS, în semn de protest împotriva scumpirii luminii. 

Înainte de ședința plenului, Marina Tauber a participat la un protest organizat de către membrii și simpatizanții ȘOR și PCRM.

Înainte de a veni în sala de ședință a Parlamentului, deputata a discutat cu jurnalista TV8, Natalia Ghețu.

„Candela este pentru guvernarea PAS, pentru domnul Grosu. Noi am făcut acest efort și am venit astăzi cu lumea și am venit cu lumea să arătăm unde am ajuns. Acum venim în Parlament ca să vadă deputații majorității parlamentare, pentru că ei nu vor să iasă să vorbească cu oamenii care le-au transmis niște documente”, a declarat Marina Tauber.

„Lumânarea a fost pictată de oameni și asta înseamnă că în curând vom sta fără lumină, iar copiii și nepoții noștri vor sta să facă temele la lumina lumânării. Eu cred că noi acuma ședința plenară trebuie să o facem fără lumină, să intrăm în pielea oamenilor”.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/METEO/ Ne vom bucura de vreme caldă și fără precipitații: Ce temperaturi vor fi înregistrate

30 septembrie 2022, ora 08:00
Distribuie:

Pentru vineri, 30 septembrie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează temperaturi de până la +28 de grade Celsius. La sud și centru, cerul va fi variabil, iar la nord, vor cădea ploi slabe. Pe întreg teritoriul țării, presiunea atmosferică va fi normală.

În timpul zilei, temperaturile maxime vor ajunge la +26 de grade în nordul țării. La sud, mercurul în termometre va urca până la +28 de grade Celsius, iar la centru - până la +27 de grade. 

La noapte, valorile termice ale aerului vor urca până la +15 grade Celsius în sudul țării, iar la nord și centru vom avea temperaturi de până la +13 grade, respectiv +14 grade.

Pe întreg teritoriul țării, vântul va sufla din sud-est și va avea o viteză de 1-6 metri pe secundă.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram