Război în Ucraina, ziua 579: Rachetă în stânga Nistrului, atac la Odesa și ordinul lui Putin! Zelenski anunță o decizie istorică

/HOROSCOP/ Scorpionii sunt îndemnați să-și păstreze calmul, iar Capricornii nu trebuie să fie pesimiști

09 septembrie 2022, ora 08:25

Scorpionii trebuie să fie cât pot ei de rezonabili și de calmi, ca să nu-și provoace singuri pagube în relații. Taurii trebuie să nu se grăbească în nicio situație, iar Capricornii să nu fie pesimiști.

Horoscop Berbec – 9 septembrie 2022: Este o zi care poate aduce răsturnarea unor planuri, intenții și chiar dorințe, pe fondul unor nemulțumiri care vor anula rezultatele unor eforturi reale pe care le-ai depus în ultima perioadă.

Horoscop Taur – 9 septembrie 2022: Ar fi bine să nu te grăbești în nicio situație, în special la muncă, pentru că motivele de grabă sunt valabile doar acum, nu vor mai avea nicio bază în săptămânile următoare. 

Horoscop Gemeni – 9 septembrie 2022: Este o zi care aduce senzația de ultimatum, ca și cum ai fi obligat să rezolvi totul acum și dacă nu vei reuși, vei avea probleme. Este o senzație falsă, fără nicio bază. 

Horoscop Rac – 9 septembrie 2022: Chiar dacă te simți presat astăzi, din fel și fel de motive, să închei socotelile cu unele persoane sau să renunți la anumite planuri, ar fi mai bine să nu faci acest lucru. Astfel de decizii ar putea fi eronate. 

Horoscop Leu – 9 septembrie 2022: Este o zi de prudență, răbdare și bunăvoință. Chiar dacă lucrurile se amestecă și mai mult și nu mai vezi ieșirea din anumite probleme, ar fi mai bine să nu te grăbești cu deciziile radicale sau acțiunile insuficient cugetate. 

Horoscop Fecioară – 9 septembrie 2022: Ar fi bine să lași pentru altădată orice decizie în legătură cu care ai îndoieli. Cu cât sunt mai puternice aceste îndoieli, cu atât ar trebui să le amâni și nu pentru o zi, două ci câteva săptămâni, dacă este posibil. 

Horoscop Balanță – 9 septembrie 2022: Astăzi obișnuitele tale oscilații se vor accentua și există riscul unor dezechilibre, din acest motiv. Ar fi păcat să iei orice fel de decizie pe acest fond neclar și instabil. 

Horoscop Scorpion – 9 septembrie 2022: Este important să fii cât poți tu de rezonabil și de calm, în orice situație, ca să nu-ți provoci singur pagube în relațiile cu cei din familie sau cu cei dragi. Chiar dacă nu vei obține cine știe ce rezultate, măcar vei ști că ai făcut ce trebuia. 

Horoscop Săgetător – 9 septembrie 2022: Va conta mult, la finalul acestei zile, cât de bine vei reuși să-ți ții în frâu pornirile negative, mai ales pe cele provocate de situațiile care nu-ți sunt pe plac. E clar că vei avea numai de câștigat, dacă vei reuși. 

Horoscop Capricorn – 9 septembrie 2022: Vine peste tine un val de pesimism și va trebui să-i faci față, ca să nu-ți provoci singur complicații greu de descâlcit. O alegere bună ar fi să nu te mai ocupi, astăzi, de planuri și proiecte, să le lași în așteptare.

Horoscop Vărsător – 9 septembrie 2022: Chiar dacă te cuprinde o nerăbdare ciudată, ar fi mai bine să lași deoparte planurile legate de o călătorie sau de o întâlnire cu o persoană sus pusă, de la care ai mare nevoie de sprijin. 

Horoscop Pești – 9 septembrie 2022: Se pot schimba, în ultimul moment, unele condiții pe care le-ai stabilit pentru a ajunge la o înțelegere cu un apropiat sau cu un asociat, într-o afacere. Este posibil să nu-ți placă lucrurile acestea, dar poți încerca să le schimbi.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Război în Ucraina, ziua 578: Lupte grele și atac mortal! Putin riscă o nouă inculpare, iar Rusia refuză planul de pace al Kievului
Război în Ucraina, ziua 578: Lupte grele și atac mortal! Putin riscă o nouă inculpare, iar Rusia refuză planul de pace al Kievului
/EXCLUSIV/ O actriță celebră de la Hollywood a vizitat Chișinăul: „Vreau să spun lumii despre sacrificiul moldovenilor”
/EXCLUSIV/ O actriță celebră de la Hollywood a vizitat Chișinăul: „Vreau să spun lumii despre sacrificiul moldovenilor”
Război în Ucraina, ziua 579: Rachetă în stânga Nistrului, atac la Odesa și ordinul lui Putin! Zelenski anunță o decizie istorică
/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 579: Rachetă în stânga Nistrului, atac la Odesa și ordinul lui Putin! Zelenski anunță o decizie istorică
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist la site-ul TV8.md, cameraman sau editor imagine
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist la site-ul TV8.md, cameraman sau editor imagine
/VIDEO/ Aplauze la NASA: A aterizat capsula cu mostre de pe un asteroid potențial periculos pentru Pământ
/VIDEO/ Aplauze la NASA: A aterizat capsula cu mostre de pe un asteroid potențial periculos pentru Pământ

/EXCLUSIV/ O actriță celebră de la Hollywood a vizitat Chișinăul: „Vreau să spun lumii despre sacrificiul moldovenilor”

25 septembrie 2023, ora 13:51

Cu siguranță mulți dintre noi și-o amintesc pe Charlotte din comedia romantică „Totul despre sex”, interpretată cu multă dăruire de către actrița americană Kristin Davis. Aceasta s-a născut în anul 1965, în statul Colorado, SUA. A fost singurul copil al familiei, iar părinții săi au divorțat la scurt timp după nașterea sa. 

La 9 ani a primit un rol în piesa de teatru „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” și de atunci a înțeles că vrea să se facă actriță. Nu a renunțat la visul din copilărie, iar acum se bucură că face ceea ce-i place. O altă misiune pe care actrița de la Hollywood o îndeplinește la fel cu multă pasiune este voluntariatul. De la mama sa a învățat să fie empatică și să-i ajute pe cei nevoiași. Echipa emisiunii „Iubește viața” de la TV8 a reușit să-i adreseze câteva întrebări starului american:

„Am avut acasă exemplul minunat al mamei mele care mereu a făcut voluntariat. Eu am avut exemplul prin care cineva își petrecea timpul lui ajutându-i pe alții, ceea ce cred că într-adevăr m-a format pe mine”.

De ani buni, Kristin Davis este Ambasadoarea Bunăvoinței a Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite, distincție care a purtat-o pe frumoasa actriță prin diverse colțuri ale lumii, acolo unde a dat și a primit multe emoții. 

„Partea frumoasă în acțiunile pe care le fac este faptul că oamenii din întreaga lume văd munca ta și deschid uși, îți permit să întâlnești oameni care-ți schimbă viața. În Africa am întâlnit oameni aflați în situații extreme, provocatoare. Sărăcie lucidă în jurul lumii...” 

Săptămâna trecută, Kristin Davis a vizitat pentru prima dată Republica Moldova, la fel în calitate de Ambasadoare a Bunăvoinței:

„Războiul din Ucraina este ceva la care nu ne-am gândit niciodată că se va întâmpla. Eu sunt fericită că reprezint o mică parte, care încearcă să ajute UNHCR și refugiații. Niciodată nu am fost în Moldova, dar este atât de frumos, oamenii sunt atât de calzi și faptul că am aflat despre ospitalitatea moldovenilor față de oamenii din Ucraina care au fost nevoiți să fugă, este foarte impresionant. Mă consider o norocoasă că le voi povesti oamenilor din întreaga lume poveștile fiecărui om pe care l-am întâlnit. Nu cred că oamenii într-adevăr cunosc cât de importantă a fost Moldova și cât de mare efort și sacrificiu au depus moldovenii pentru a-i primi așa cum se cuvine pe ucraineni. Vreau să le zic oamenilor despre acest lucru”. 

La Chișinău, actrița a participat la evenimentul artistic intitulat „Explorând arta ca o cale spre reziliență”, organizat de către Ministerul Culturii al Republicii Moldova și UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați. Trupa ucraineană de teatru „Vocea țării” a prezentat o piesă despre experiența lor de strămutare. Durerea arzătoare pe care o trăiesc acești oameni de când în țara lor a început războiul i-a copleșit pe spectatori. 

„Nu m-am așteptat ca spectacolul din această seară va fi atât de profund și dramatic. Cred că e foarte important ca să vindece durerea oamenilor din Ucraina, dar de asemenea este o uniune atât de frumoasă dintre Modova și Ucraina”. 

Alături de actrița Kristin Davis, la eveniment a fost prezentă și Susținătoarea de Profil Înalt a UNHCR, Valentina Nafornița, precum și Ministrul Culturii, Sergiu Prodan, dar și reprezentanta UNHCR în Moldova, Francesca Bonelli:

„Moldova este un exemplu pentru întreaga lume despre faptul cum sunt tratați cei refugiați. Aceasta explică de ce asemenea celebrități ca Kristin Davis și Valentina Nafornița au decis ca prin UNHCR să susțină refugiații și să vină aici, la acest eveniment”. 

Un alt moment important al acestui eveniment a fost faptul că Ambasadoarea Bunăvoinței, Kristin Davis, i-a urat bun venit Valentinei Nafornița în familia Agenției ONU pentru Refugiați. În luna iunie, soprana moldoveancă, a devenit cea mai nouă Susținătoare de Profil Înalt a UNHCR și prima din Republica Moldova. Kristin Davis și Valentina Nafornița vor colabora cu UNHCR pentru a crește gradul de conștientizare a situației refugiaților și pentru a mobiliza sprijin. 

Pentru refugiații din Ucraina, Republica Moldova înseamnă nu doar refugiu, ci și vindecare: 

„La început a fost greu. Eu, o femeie singură cu un copil nu știam ce o să se întâmple. Dar, mulțumesc lui Dumnezeu, locuitorii Moldovei, locuitorii orașului Căușeni m-au susținut mult, m-au ajutat, mi-au dat acoperiș de-asupra capului și m-au ajutat să mă integrez într-o țară nouă.” 

„Sunt fericită că mă aflu în Moldova. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns anume aici.” 

„Desigur, vreau acasă. Mi-i dor de Ucraina, de Odesa, dar, la moment nu-i nimic mai important decât pacea și un cer senin deasupra capului.” 

„Aici m-a primit o familie minunată. Ei se comportă cu noi foarte cald.” 

/VIDEO/ Din culisele „afacerii” cu brățările electronice. Iavorschi explică de ce a câștigat aceeași companie de cinci ori
/VIDEO/ Din culisele „afacerii” cu brățările electronice. Iavorschi explică de ce a câștigat aceeași companie de cinci ori
/EXCLUSIV/ O actriță celebră de la Hollywood a vizitat Chișinăul: „Vreau să spun lumii despre sacrificiul moldovenilor”
/EXCLUSIV/ O actriță celebră de la Hollywood a vizitat Chișinăul: „Vreau să spun lumii despre sacrificiul moldovenilor”

/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
/VIDEO/ Imagini noi cu accidentul mortal de la Anenii Noi. Surse: Șoferul din Renault ar fi suferit un stop cardiac
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist la site-ul TV8.md, cameraman sau editor imagine
TV8 angajează noi colegi! Cum poți deveni jurnalist la site-ul TV8.md, cameraman sau editor imagine
/VIDEO/ Experiment TV8, la Piața Centrală: Câți vânzători eliberează bonul de casă, după reforma patentei
/VIDEO/ Experiment TV8, la Piața Centrală: Câți vânzători eliberează bonul de casă, după reforma patentei
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram