Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

timp liber

/HOROSCOP/ Scorpionii sunt îndemnați să-și păstreze calmul, iar Capricornii nu trebuie să fie pesimiști

09 septembrie 2022, ora 08:25
Distribuie:

Scorpionii trebuie să fie cât pot ei de rezonabili și de calmi, ca să nu-și provoace singuri pagube în relații. Taurii trebuie să nu se grăbească în nicio situație, iar Capricornii să nu fie pesimiști.

Horoscop Berbec – 9 septembrie 2022: Este o zi care poate aduce răsturnarea unor planuri, intenții și chiar dorințe, pe fondul unor nemulțumiri care vor anula rezultatele unor eforturi reale pe care le-ai depus în ultima perioadă.

Horoscop Taur – 9 septembrie 2022: Ar fi bine să nu te grăbești în nicio situație, în special la muncă, pentru că motivele de grabă sunt valabile doar acum, nu vor mai avea nicio bază în săptămânile următoare. 

Horoscop Gemeni – 9 septembrie 2022: Este o zi care aduce senzația de ultimatum, ca și cum ai fi obligat să rezolvi totul acum și dacă nu vei reuși, vei avea probleme. Este o senzație falsă, fără nicio bază. 

Horoscop Rac – 9 septembrie 2022: Chiar dacă te simți presat astăzi, din fel și fel de motive, să închei socotelile cu unele persoane sau să renunți la anumite planuri, ar fi mai bine să nu faci acest lucru. Astfel de decizii ar putea fi eronate. 

Horoscop Leu – 9 septembrie 2022: Este o zi de prudență, răbdare și bunăvoință. Chiar dacă lucrurile se amestecă și mai mult și nu mai vezi ieșirea din anumite probleme, ar fi mai bine să nu te grăbești cu deciziile radicale sau acțiunile insuficient cugetate. 

Horoscop Fecioară – 9 septembrie 2022: Ar fi bine să lași pentru altădată orice decizie în legătură cu care ai îndoieli. Cu cât sunt mai puternice aceste îndoieli, cu atât ar trebui să le amâni și nu pentru o zi, două ci câteva săptămâni, dacă este posibil. 

Horoscop Balanță – 9 septembrie 2022: Astăzi obișnuitele tale oscilații se vor accentua și există riscul unor dezechilibre, din acest motiv. Ar fi păcat să iei orice fel de decizie pe acest fond neclar și instabil. 

Horoscop Scorpion – 9 septembrie 2022: Este important să fii cât poți tu de rezonabil și de calm, în orice situație, ca să nu-ți provoci singur pagube în relațiile cu cei din familie sau cu cei dragi. Chiar dacă nu vei obține cine știe ce rezultate, măcar vei ști că ai făcut ce trebuia. 

Horoscop Săgetător – 9 septembrie 2022: Va conta mult, la finalul acestei zile, cât de bine vei reuși să-ți ții în frâu pornirile negative, mai ales pe cele provocate de situațiile care nu-ți sunt pe plac. E clar că vei avea numai de câștigat, dacă vei reuși. 

Horoscop Capricorn – 9 septembrie 2022: Vine peste tine un val de pesimism și va trebui să-i faci față, ca să nu-ți provoci singur complicații greu de descâlcit. O alegere bună ar fi să nu te mai ocupi, astăzi, de planuri și proiecte, să le lași în așteptare.

Horoscop Vărsător – 9 septembrie 2022: Chiar dacă te cuprinde o nerăbdare ciudată, ar fi mai bine să lași deoparte planurile legate de o călătorie sau de o întâlnire cu o persoană sus pusă, de la care ai mare nevoie de sprijin. 

Horoscop Pești – 9 septembrie 2022: Se pot schimba, în ultimul moment, unele condiții pe care le-ai stabilit pentru a ajunge la o înțelegere cu un apropiat sau cu un asociat, într-o afacere. Este posibil să nu-ți placă lucrurile acestea, dar poți încerca să le schimbi.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Foc la Ghete spre Nisporeni: Urcăm pe „Everestul” Moldovei, vizităm unicul stejar alb din țară și ne odihnim în corturi de lux

02 octombrie 2022, ora 10:00
Distribuie:

Weekendul înseamnă dorință de relaxare. Unele mai aproape de Chișinău, altele mai îndepărtate, în țară există și colțișoare de natură mai puțin știute, unde odihna nu vine neapărat la pachet cu îmbulzeala orașului. 

Echipa TV8.md vă prezintă noi obiective turistice uimitoare:

Dealul Bălănești

Dealul Bălănești este cel mai înalt punct de pe teritoriul Republicii Moldova. Cea mai mare înălțime din țara noastră e cunoscută de localnici ca „Piscul lui Miron”.

Vizitatorii care ajung în vârful înalt de 430 de metri pot admira o panoramă deosebită. Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 60 de kilometri.

Camping lângă dealul Bălănești

Doi maratoniști dornici de a promova zona copilăriei au deschis o pensiune lângă dealul Bălănești. Cuplul susține că ideea de a deschide un camping confortabil le-a venit în pandemie.

Turiștii au posibilitatea să-şi culeagă singuri zmeura şi căpşuna şi să o consume. Vizitatorii pot să se relaxeze în apa fierbinte din ciubăr și să savureze liniștea și frumusețea rezervației peisagistice Cazimir-Milești.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 70 de kilometri.

Parcul din Milești

Parcul din satul Milești este o arie protejată, reprezentând un monument de arhitectură peisagistică. Aria este întinsă pe 3 hectare și are la bază o vilă rustică după modelul celor din epoca romană.

Aleile în formă de raze delimitează diverși arbori seculari, inclusiv doi copaci de Ginkgo Biloba. Localnicii se mândresc și cu faptul că aici crește unicul stejar alb din Republica Moldova.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 80 de kilometri.

Foc la Ghete spre Orhei: Vizităm două conace pline de istorie și dezlegăm misterul ultimelor hidrocentrale de la Răut

17 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm legenda mănăstirii Condrița și descoperim stejarul lui Ștefan cel Mare de la Scoreni

11 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm istoria bijuteriei de 2.000 de ani, vizităm o mănăstire uimitoare și gustăm mierea cu urzică

25 septembrie 2022, 09:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram