Război în Ucraina, ziua 90: Rusia a preluat controlul a 5 fabrici din industria de apărare

politic

Voronin vrea un alt Guvern: „I-ați adus pe „cбор блатных и шайка нищих”. Ce i-a răspuns Grosu

12 mai 2022, ora 11:37
Distribuie:

Comunistul Vladimir Voronin și spicherul Legislativului, Igor Grosu și-au aruncat replici acide la ședința din 12 mai a Parlamentului. Asta după ce Voronin s-a arătat nemulțumit de faptul că autoritățile nu au făcut publice detaliile contractului încheiat cu Ukrhidroenergo, pentru achiziționarea a 30% din necesarul de energie electrică pentru luna mai. 

În context, deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) a sugerat că actualul Guvern nu ar face față problemelor din țară, de aceea, spune Voronin, ar trebui înlocuit. 

„De vină este întotdeauna Guvernul...Nu vă gândiți că e timpul să schimbați Guvernul că voi atunci în repezeală i-ați adus pe „cбор блатных и шайка нищих”. Acum voi vedeți cine și ce trage, cine ce face și cine ce nu face. Noi stăm la ședințe și ba pe unul îl scărpinăm nu știu unde, ba pe altul și așa mai departe, Fiți mai îndrăzneți și mai consolidați, iar noi o să vă susținem. Dați-ne această ocazie”, a spus Voronin. 

Răspunsul lui Igor Grosu nu a întârziat să apară. Președintele Parlamentului i-a replicat lui Vladimir Voronin că nu este el cel care ar trebui să dea sfaturi. 

„Așa pleiadă de bandiți traseiști ați lăsat acestei țări, care v-au vândut și pe dvs. Când o să considerăm că e momentul să schimbăm, o să o facem. O să aflați din presă”, a menționat Igor Grosu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram