Război în Ucraina, ziua 170: 11 rachete au lovit orașul Kramatorsk. Zelenski cere să nu se mai vorbească public despre tactici militare

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Aurelia Răilean: „TV8 înseamnă multă muncă, responsabilitate, idei și spirit de creație”

12 iulie 2022, ora 21:40
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Aurelia Răilean, editoare de imagine, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„TV8 pentru mine, înseamnă o experiență nouă, dar pe care mi-am dorit s-o am, deoarece mereu mi-a fost interesant ceea ce se întâmplă în spatele ecranului. Acum, după câțiva ani de experiență, am înțeles de fapt că TV8 înseamnă multă muncă, responsabilitate, idei și spirit de creație. Tot ce îmi doresc eu pentru TV8 este ca această televiziune să devină cea mai bună în toate, televiziunea oamenilor liberi”.

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

/VIDEO/ #5anideTV8. Veronica Gherbovețchii: „TV8 este despre oameni, profesionalism, libertate și curaj”

30 iunie 2022, 13:06

/VIDEO/ #5anideTV8. Galina Munteanu: „TV8 înseamnă rezistență. Rezistență la greutăți și la atacuri”

30 iunie 2022, 16:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram