Război în Ucraina, ziua 170: 11 rachete au lovit orașul Kramatorsk. Zelenski cere să nu se mai vorbească public despre tactici militare

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Constantin Niculae: „Sunt bucuros că m-ați primit în familie, chiar dacă am venit de la București”

12 iulie 2022, ora 22:30
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Constantin Niculae, editor de imagine, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„Pe parcurs, am observat că echipa este una extraordinar de faină și-mi place foarte mult felul în care se lucrează aici. În primul rând, îmi place libertatea de aici, îmi place că sunt liber să realizez materialele așa cum consider eu că ar trebui să fie bune și nu m-am înșelat până acum. Nu pot să vă spun decât că sunteți cu toții profesioniști și sunt bucuros că m-ați primit în familia voastră chiar dacă am venit tocmai de la București”.

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Mariana Rață: „TV8 a devenit o parte din mine, iar colegii sunt parte a familiei mele”

29 iunie 2022, 14:06

#5anideTV8. Aurelia Răilean: „TV8 înseamnă multă muncă, responsabilitate, idei și spirit de creație”

12 iulie 2022, 21:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram