Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

timp liber

/HOROSCOP/ Berbecii și Taurii vor avea parte de o zi mai complicată. Fecioarele, sfătuite să dea dovadă de mai multă voință

12 septembrie 2022, ora 08:24
Distribuie:

Berbecii și Taurii vor avea parte de o zi mai complicată, cu multe momente tensionate. În schimb, Fecioarele au nevoie de o voință solidă pentru a face față situațiilor confuze și supărătoare. Pentru Scorpioni, se poate complica totul la locul de muncă, iar starea de sănătate să se deterioreze din acest motiv.

Horoscop Berbec – 12 septembrie 2022: Este o zi destul de complicată, cu un accent special pe relația de cuplu, care ar trebui protejată în mod special. Sunt posibile numeroase momente tensionate, din care să ieși șifonat și nervos.

Horoscop Taur – 12 septembrie 2022: S-ar putea să te surprindă neplăcut anumite gesturi sau atitudini dure ale unor colegi sau superiori. Mediul de la serviciu poate fi tulbure în perioada următoare, dar știind asta vei face față mai ușor. 

Horoscop Gemeni – 12 septembrie 2022: Sunt posibile numeroase neînțelegeri provocate de grabă, de lipsă de bunăvoință și de răbdare în timpul unor discuții care ar putea fi deosebit de utile. Relațiile cu cei dragi ar trebui protejate. 

Horoscop Rac – 12 septembrie 2022: Te simți prins între problemele profesionale și cele din familie, deși în niciun domeniu nu au apărut probleme noi. Tensiunile din acest moment sunt provocate de diferențele de viziune ale celor implicați, dar acestea sunt firești. 

Horoscop Leu – 12 septembrie 2022: E prea multă dezordine în cuvinte și atitudini pentru ca oamenii să ajungă ușor la înțelegerile dorite. Cu un efort minim, vei reuși să creezi o atmosferă mai calmă și mai încărcată de bunăvoință, favorabilă dialogului sincer.

Horoscop Fecioară – 12 septembrie 2022: E nevoie de o voință solidă pentru a face față situațiilor confuze și supărătoare, în special cele în care sunt implicate persoane care te interesează în mod deosebit, în această perioadă. 

Horoscop Balanță – 12 septembrie 2022: Situațiile conflictuale din cuplu pot scăpa de sub control, nu pentru că ar fi greu de controlat, ci pentru că nu mai vrea nimeni să le controleze, din motive care nu ar trebui să apară în relații atât de importante. 

Horoscop Scorpion – 12 septembrie 2022: Se poate complica totul la locul de muncă, iar starea ta de sănătate să se deterioreze din acest motiv. Tensiunile trebuie gestionate inteligent, nu amplificate, din cauza unor emoții negative, de moment. 

Horoscop Săgetător – 12 septembrie 2022: Cei dragi au nevoie de mai mult de la tine, de mai mult timp, de mai multă implicare și de mai multă răbdare. Nu e ușor, dar este o investiție importantă în fericirea viitoare a tuturor. 

Horoscop Capricorn – 12 septembrie 2022: Liniștea din familie este mai importantă decât orice posibilă reușită profesională. Poate că ambițiile tale îți spun altceva, dar o atitudine mai echilibrată nu strică niciodată. 

Horoscop Vărsător – 12 septembrie 2022: Sunt mulți factori greu de controlat în anturajul apropiat, dar poate că nici nu e nevoie de control. Uneori e nevoie doar de motivația corectă pentru a atrage oamenii într-un proiect comun. 

Horoscop Pești – 12 septembrie 2022: Ai multe de învățat despre resursele proprii, dar nu pentru că nu știi cât de importante sunt. Ai de învățat să le lași să circule, să ai încredere că poți obține mai mult și că poți fi generos cu tine însuți.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Foc la Ghete spre Nisporeni: Urcăm pe „Everestul” Moldovei, vizităm unicul stejar alb din țară și ne odihnim în corturi de lux

02 octombrie 2022, ora 10:00
Distribuie:

Weekendul înseamnă dorință de relaxare. Unele mai aproape de Chișinău, altele mai îndepărtate, în țară există și colțișoare de natură mai puțin știute, unde odihna nu vine neapărat la pachet cu îmbulzeala orașului. 

Echipa TV8.md vă prezintă noi obiective turistice uimitoare:

Dealul Bălănești

Dealul Bălănești este cel mai înalt punct de pe teritoriul Republicii Moldova. Cea mai mare înălțime din țara noastră e cunoscută de localnici ca „Piscul lui Miron”.

Vizitatorii care ajung în vârful înalt de 430 de metri pot admira o panoramă deosebită. Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 60 de kilometri.

Camping lângă dealul Bălănești

Doi maratoniști dornici de a promova zona copilăriei au deschis o pensiune lângă dealul Bălănești. Cuplul susține că ideea de a deschide un camping confortabil le-a venit în pandemie.

Turiștii au posibilitatea să-şi culeagă singuri zmeura şi căpşuna şi să o consume. Vizitatorii pot să se relaxeze în apa fierbinte din ciubăr și să savureze liniștea și frumusețea rezervației peisagistice Cazimir-Milești.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 70 de kilometri.

Parcul din Milești

Parcul din satul Milești este o arie protejată, reprezentând un monument de arhitectură peisagistică. Aria este întinsă pe 3 hectare și are la bază o vilă rustică după modelul celor din epoca romană.

Aleile în formă de raze delimitează diverși arbori seculari, inclusiv doi copaci de Ginkgo Biloba. Localnicii se mândresc și cu faptul că aici crește unicul stejar alb din Republica Moldova.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 80 de kilometri.

Foc la Ghete spre Orhei: Vizităm două conace pline de istorie și dezlegăm misterul ultimelor hidrocentrale de la Răut

17 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm legenda mănăstirii Condrița și descoperim stejarul lui Ștefan cel Mare de la Scoreni

11 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm istoria bijuteriei de 2.000 de ani, vizităm o mănăstire uimitoare și gustăm mierea cu urzică

25 septembrie 2022, 09:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram