Război în Ucraina, ziua 131: Prognoză oficială privind sfârșitul războiului. Kievul anunță suma necesară reconstrucției

Divorț răsunător la Hollywood! Actorul Jason Momoa și soția sa s-au despărțit, după o relație care a durat 16 ani

Foto: NBC News
13 ianuarie 2022, ora 10:48
Distribuie:

Divorț răsunător la Hollywood! Actorul Jason Momoa din „Game of Thrones” și soția lui, Lisa Bonet, s-au despărțit după 16 ani de relație, dintre care patru ani au fost căsătoriți.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a lui Jason Momoa, miercuri, 12 ianuarie, informează Dailymail.co.uk.

„Cu toții am simțit tensiunile și schimbările acestor vremuri de profundă transformare… O adevărată revoluție are loc peste tot în lume, iar acest fapt s-a răsfrânt și asupra familiei noastre… Am resimțit cu toții schimbările seismice care au loc. Așa că împărtășim noutatea familiei noastre că am decis să divorțăm”, a scris actorul pe pagina sa de Instagram.

Cuplul a explicat și motivul pentru care nu a vorbit despre despărțirea lor în presă, preferând să își anunțe divorțul într-o simplă postar pe Instagram.

„Credem că nu este demn de știre, însă pe măsură ce ne vom desfășura viața în lumina reflectoarelor ne dorim să facem acest lucru cu demnitate și onestitate”.

Actrița de 54 de ani și actorul de 42 au început o relație în anul 2005 și s-au căsătorit în 2017. Cei doi au împreună doi copii.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram