timp liber

Alexei Navalnîi anunță lansarea documentarului „Navalnîi” cu sloganul „Otrava lasă mereu o urmă”

15 ianuarie 2022, ora 17:26
Distribuie:

Activistul rus Alexei Navalnîi, considerat opozantul numărul unu al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, intrat în închisoare în ianuarie 2021, pentru un presupus caz de fraudă, anunță lansarea documentarului „Navalnîi”, care are drept slogan „Otrava lasă mereu o urmă”.

Acesta a scris pe pagina sa de Instagram că filmul este gata, iar premiera mondială urmează să aibă loc în timpul apropiat.

„Această zi planificam să o petrec îmbrăcat în smoking, cu un pahar de șampanie, la premieră, dar o voi petrece, ca de obicei, în cizme, în uniforma pentru deținuți, cu o ceașcă de ceai....Filmul este gata și cu siguranță îl veți urmări înaintea mea. Premiera mondială este pe cale să aibă loc.. Teribil de curios”, scrie acesta.

Documentarul prezintă viața și activitatea opozantului rus și va fi lansat la HBO Max și CNN Films. Pelicula este regizată de celebrul regizor Daniel Roher și va reda firul evenimentelor legate de otrăvirea acestuia cu substanța noviciok.

Mai exact, în film se va povesti cum a fost otrăvit,  de cine a fost otrăvit, cum a fost dus la spital, dar și evenimentele care s-au întâmplat după.

Potrivit surselor, regizorul a descris filmul drept „povestea unui om și a luptei lui cu un regim autoritar”. Filmările au început la scurt timp după ce Navalnîi a ieșit din comă și au continuat până la arestarea sa în ianuarie 2021.

Potrivit presei, documentarul urmează a fi lansat în primele luni ale acestui an, însă, înainte de premieră acesta va fi prezentat la unul dintre Festivalurile de Film.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram