social

Doi pietoni, loviți de o mașină la Coșcalia. Șoferul era beat

31 decembrie 2021, ora 12:07
Distribuie:

O femeie de 40 de ani și un bărbat de 42 de ani au ajuns la spital după ce au fost loviți de o mașină pe o stradă din localitatea Coșcalia, raionul Căușeni. Accidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 01:25. Cei doi se deplasau pe carosabil când au fost spulberați de un Mercedes înmatriculat în Rusia. 

Potrivit poliției, la volanul automobilului se afla un bărbat de 38 de ani. Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, care a arătat o concentrație de alcool de 0.91 mg/l în aerul expirat. 

Pe acest caz a fost pornit un proces penal în baza art. 2641 Cod Penal, pe faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate, iar în funcțiede gradul leziunilor cu care s-au ales victimele, șoferul urmează a fi atras la răspundere conform legislației în vigoare. 

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram