social

/VIDEO/ Imagini revoltătoare! La Spitalul de Copii din Bălți mișună gândacii

15 ianuarie 2022, ora 16:10
Distribuie:

O mamă a cărei copil este internat în secția pediatrie a Spitalului Clinic Municipal De Copii din Bălți a postat pe rețele sociale imagini video în care se văd cum zeci de gândaci mișună în salonul în care este internat copilul, inclusiv pe patul acestuia.

„Aceasta cu sigurnață a fost cea mai oribilă experiență! Ministerul Sănătății al Republicii Moldva în astfel de condiții „tratează” copiii! Pe lângă COVID poate ar trebui de investit și în altceva?! Cum e posibil ca copiii să fie internați, să doarmă, să mănânce în așa coșmar?!!! „Cei mai superiori” care treceți cu vederea această problemă, veniți să dormiți măcar 10 min într-un astfel de salon, să vedeți ce simt copiii și mamele”, a scris aceasta.

Am încercat să obține o reacție de la responsabilii din cadrul Ministerului Sănătății, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Solicitat de ZdG, Serghei Rotari, directorul Spitalului Clinic Municipal Bălți a plasat vina către mamele care aduc produse alimentare copiilor. 

„Gândacii vin la mâncare adusă, nu vin să mănânce iarbă. Mamele permanent aduc genți cu mâncare copiilor, mai ales că acuma au fost sărbători. Așa le place mamelor să caute peste tot. De ce nu mătură?”, a declarat acesta pentru ZdG.

Totodată, directorul a recunoscut că de mai mult timp se luptă cu gândacii, iar deși ar trebui să se facă lucrări de reparație, bugetul nu-i permite.

„Trebuie de făcut reparație capitală, dar asta nu s-a făcut de 30 de ani. Și nu doar la noi. Cheltuim o sumedenie de bani pe Covid. Pacienți sunt mulți, medici sunt puțini”, a mai spus Serghei Rotari.

Sursa video: Facebook/Viktoria Crîliciuc

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram