Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

externe

Încă un manager al Gazprom a murit în circumstanţe misterioase: Ar fi căzut de pe o stâncă

Andrei Krukovski. Foto: biologyreporter
03 mai 2022, ora 17:56
Distribuie:

Încă un manager al gigantului de gaze Gazprom a murit în circumstanţe misterioase, episodul fiind considerat un accident, relatează presa rusă. Potrivit TASS, Andrei Krukovski, manager la Gazprom, a murit după ce a căzut de pe o stâncă în staţiunea Krasnaia Poliana, la Munţii Caucaz, scrie Adevărul.

O anchetă a fost deschisă în legătură cu moartea acestui bărbat în vârstă de 37 de ani, episodul fiind considerat deocamdată un accident.

„Iubea munţii şi şi-a găsit pacea printre ei. Tragedia s-a petrecut în drum spre fortăreaţa Akzepsinskaia”, a declarat pentru TASS o sursă apropiată dosarului. Krasnaia Poleana este una dintre cele mai cunoscute staţiuni montane din Rusia.    

Cazul decesului lui Kurkovski stârneşte noi întrebări asupra morţilor misterioase şi bruşte produse în rândul personalului de top din Gazprom în contextul războiului din Ucraina.   

Anterior TV8.md a scris cum cel puțin cinci oameni de afaceri ruși proeminenți și-ar fi luat viața de la începutul lunii ianuarie, iar trei dintre ei ar fi ucis membri ai familiilor lor înainte de se sinucide, potrivit unei analize CNN. 

Mai exact, patru dintre cei decedați aveau legături cu gigantul energetic rus de stat Gazprom sau cu una dintre filialele sale. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Mai mulți oligarhi ruși au murit în condiții suspecte, în ultimele trei luni. Cine sunt și care e legătura dintre ei

30 aprilie 2022, 14:04

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram