Război în Ucraina, ziua 82: Atac la Odesa, mine pe plajă, sat dispărut, embargo din Germania și date despre Putin operat

timp liber

/VIDEO/ Moment emoționant: Comentatorul Ucrainei la Eurovision a izbucnit în plâns când a fost anunțat câștigătorul

15 mai 2022, ora 13:08
Distribuie:

Momentul emoționant la sfârșitul competiției Eurovision Song Contest, care a avut loc sâmbătă seară, 14 mai, la Torino, Italia. Timur Miroșnicenko, comentatorul Ucrainei a izbucnit în plâns, în direct, în momentul în care a fost anunțat câștigătorul concursului, Kalush Orchestra. 

„Am câștigat pe frontul muzicii, vom câștiga și pe cel de luptă. Forțele Armate ale Ucrainei - această victorie este pentru voi, pentru fiecare care astăzi apără Ucraina”, a spus Miroșnicenko, care a fost comentator din partea Ucrainei, fiind ascuns într-un buncher. 

Acesta a adăugat că victoria obținută de Kalush Orchestra este importantă pentru fiecare ucrainean și i-a îndemnat pe oameni să plângă, dacă asta simt nevoia să facă. 

„Vreți să plângeți, plângeți. Vreți să săriți, săriți. Acesta este momentul”, a subliniat Timur Miroșnicenko.

Eurovision 2022 a fost câștigat de Kalush Orchestra din Ucraina. Artiștii din țara vecină au fost votați masiv de public și au obținut un număr total de 631 de puncte. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram