Război în Ucraina, ziua 92: Doi mercenari din grupul Wagner judecați la Kiev și cei 8.000 de ucraineni ținuți prizonieri

timp liber

/VIDEO/ Natalia Barbu, dezvăluiri despre tatăl biologic și decesul mamei: „Nu i-am spus niciodată despre boală”

09 mai 2022, ora 10:08
Distribuie:

„Noi trăiam în fiecare zi cu faptul că ea ar putea pierde lupta”. Interpreta Natalia Barbu, fiica regretatei Ana Barbu a dezvăluit mai multe detalii despre boala incurabilă de care a suferit mama sa, despre tatăl biologic cu care a făcut cunoștință după moartea Anei, dar și despre momentele dificile cu care s-a confruntat după deces. Dezvăluirile au fost făcute de interpretă într-un interviu „Fără Protocol”, oferit jurnalistului Dorin Galben. 

„Mama nu știa (despre boală), doar un doctor mi-a spus. A venit la București, a făcut electromiogramă și mi-a confirmat, atunci, am zis ca mama să plece și în Israel. Acolo la fel s-a dovedit. Noi nu i-am spus mamei niciodată despre boală, doctorul ni-a zis să nu-i spunem, dar probabil că ea știa. Ea gândea că e ceva legat de oase, de mușchi. Eu cred că ea știa”, declarat artista.

Ana Barbu a suferit de scleroză laterală amiotrofică, iar odată ce i-a fost confirmată diagnoza, artista a mai trăit un an și câteva luni. În tot acest timp, ea a dus un mod activ de viață, nu-și dorea să stea internată în spital, ci alături de oamenii dragi, pe scenă.

„Se usucă persoana în ochii tăi, începe din ce în ce mai greu să se miște, să vorbească, să înghită. Toți mușchii degradează”, a precizat Natalia.

Despre apariția tatălui biologic în viața sa, Natalia a precizat că a avut loc după moartea mamei.

„A apărut după moartea mamei. Mi-a scris pe Facebook. O singură întâlnire am avut de atunci, la Chișinău. Nu a fost o dezamăgire sau ură, am aflat că el la fel procedase si cu o altă familie. Mai am o soră din partea tatălui, care este la Chișinău și a crescut fară el. Acum, el trăiește în Budapesta, a vrut să se conecteze cu mine, cu sora, cred că avea dorința de a se împăca cu el, de a se echilibra”, a precizat interpreta.

Totodată, Natalia a ținut să menționeze că mai comunică cu tatăl din când în când, dar totuși, pentru ea este greu să construiască o relație cu un tată care nu a fost prezent în viața sa. „Nu există amintiri cu acest om, nu ne leagă nimic”.

Ana Barbu s-a stins din viață în dimineața zilei de 18 mai 2015, la vârsta de 55 de ani, în urma unei scleroze amiotrofice. Corpul neînsuflețit al interpretei a fost depus la biserica „Sfânta Teodora de la Sihla”, apoi la Palatul Național „Nicolae Sulac”, după care interpreta a fost înmormântată la cimitirul din Stăuceni.

Ana Barbu a fost cunoscută în special pentru piesa „Flori de liliac”.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram