Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

Alerta cu bombă la Curtea de Apel Chișinău este falsă! Oameni legii, în căutarea autorului

Foto: tv8.md
15 iunie 2022, ora 11:33
Distribuie:

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău, s-a dovedit a fi falsă! Apelul a fost făcut de un bărbat. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate. Forțele de ordine au încercuit zona și au evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii.

În urma verificărilor efectuate de către serviciile specializate obiecte sau substanțe explozibile nu au fost depistate.

Ofițerii secției investigare infracțiuni și urmărire penală a IP Botanica, au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertei cu bombă.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea de informații false despre actul de terorism, iar persoana care va fi găsită vinovată, riscă amendă de până la 42.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram