/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Concursul pentru ocuparea postului de director al Spitalului Clinic Bălți a fost anulat: Care este motivul

missing
16 septembrie 2022, ora 17:47

Ministerul Sănătății anunță că a anulat concursul pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Clinic Bălți. Conform unui comunicat emis de reprezentanții ministerului, un ordin în acest sens a fost semnat vineri, 16 septembrie, de către de ministra Sănătății Ala Nemerenco.

„Concursul a fost anulat deoarece în cursa pentru funcția de director al SC Bălți a rămas o singură persoană, după ce celălalt candidat s-a retras, nefiind posibilă asigurarea competitivității”, scriu reprezentanții ministerului pe pagina de Facebook.

Totodată, aceștia precizează că un alt concurs pentru ocuparea funcției de director al Spitalului Clinic Bălți va fi lansat ulterior. În prezent, nu se cunoaște exact data când va fi următorul concurs.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram