Război în Ucraina, ziua 132: Depozit de muniții din Donbas, distrus de ucraineni. Rusia trece la o economie de război

sport

Luptătorii moldoveni, salbă de medalii în România: Ana-Maria Crețu este prima pe podium

17 mai 2022, ora 13:34
Distribuie:

Performanță pentru luptele din țara noastră. Tânăra Ana-Maria Crețu a urcat pe prima treaptă a podiumului la un turneu internațional de cadeți care a avut loc în România. 

În total, țara noastră a obținut 17 medalii. 

Ana-Maria Crețu, discipola antrenorului Andrei Chiperi, s-a duelat în finala categoriei de greutate de 61 de kilograme cu una din favoritele gazdelor competiției, românca Sabina Petrache. 

Sportiva noastră a dominat în totalitate confruntarea prin superioritate tehnică și a obținut o victorie prin tuș fără șanse pentru adversară. 

În urma succesului, Ana-Maria Crețu a urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere, performanță pe care a atins-o și Lina Niță la categoria de 53 de kilograme. 

Anterior, la competiția din orașul București, în probele masculine, Laurențiu Marcu s-a clasat primul la categoria de 71 de kilograme, Alexandru Borș la 80 de kilograme, iar grație evoluțiilor băieților țara noastră a ocupat  primul loc în clasamentul pe medalii. 

Următoarea competiție pentru tinerii luptători moldoveni va fi Campionatul European U-17, care va avea loc în România în perioada 13-19 iunie. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram