/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un polonez și doi ucraineni, depistați la frontieră cu un pistol și mai multe muniții: Ce le-au declarat polițiștilor

missing
17 septembrie 2022, ora 15:21

Un polonez de 65 de ani și doi ucraineni de 56 și 69 de ani, au fost depistați la frontiera moldo-ucraineană cu un pistol și alte muniții fără acte de proveniență și deținere. Cazul a fost înregistra în seara zilei de vineri, 16 septembrie, la ora 21:40, în PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe pe sensul de intrare în țară.

La linia de control s-au prezentat cetățenii cu un mijloc de transport cu numere de înmatriculare poloneze. În urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră, în portbagajul mașinii a fost depistat un pistol, o dronă, trei cuțite, o vestă antiglonț, un topor și mai multe ecusoane pentru uniforme militare. 

Cetățeanul de naționalitate poloneză, fiind în calitate de șofer şi cei doi ucraineni au declarat polițiștilor de frontieră precum că munițiile au fost achiziționate în Polonia în scop de autoapărare. 

Totodată, au mai spus că sunt voluntari în regiunea Odessa și intenționau să traverseze frontiera pentru a se întâlni în Chișinău cu un cetățean al Republicii Moldova. 

În cele din urmă, bărbaților nu le-a fost autorizată intrarea în Moldova, iar obiectele au fost ridicate de către polițiștii de frontieră și transmise spre expertiză în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Un indian, stopat pe Aeroportul Chișinău: I s-a interzis intrarea în țară, după ce a prezentat un permis de ședere ucrainean fals
Și-au încărcat armele și au pornit la vânat ilegal: Ce riscă trei bărbați prinși pe câmpurile din Dubăsari

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram