/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Morgenshtern anunță oficial că nu va cânta la concertul de duminică: „Jocuri politice. Nu ieșiți pe 19”

18 iunie 2022, ora 17:39

Schimbare de program? După ce un apropiat al lui Veaceslav Platon a anunțat că duminică planifică un concert grandios, unde urma să evolueze rapperul Morgenshtern, artistul a venit cu un mesaj în care anunță oficial că nu va cânta la concert. Acesta a declarat că „este un joc politic” și, și-a îndemnat fanii să nu meargă la concert.

„Moldova, eu pe 19 nu am să mai fiu...jocuri politice. Neapărat voi ajunge la voi când va fi organizat un concert adevărat....Apropo, pentru toți fanii mei, ascultătorii, numiți-vă cum doriți. Nu ieșiți pe 19 în piață”, a declarat într-un video pe pagina sa de Instagram rapperul.

Sâmbătă 18 iunie, interpretul Filip Kirkorov, DAVA și Ivan Dmitrienko au ajuns la Chișinău pentru a cânta la un concert organizat de Veaceslav Valico. Aceștia au fost întâmpinați de activistulVeaceslav Valico, care a dat asigurări că, concertul „dedicat tinerilor” va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Ajuns la Chișinău, Kirkorov a declarat că este foarte bucuros că va cânta duminică în PMAN, iar vizita sa nu are legătură cu politica.

„Nu vrem să gândim și să vorbim despre politică, nici despre probleme. Noi am venit astăzi cu muzică, cu dragoste cu dispoziție bună pentru ca să o transmitem și vouă.. Moldova, practic e casa mea.Vom merge neapărat într-un restaurant cu specific moldovenesc. Aici sunt oameni foarte frumoși. Aici sunt oameni care, sunt sigur, că ne va întâmpina cu bucurie”, a declarat Filip Kirkorov.

„Așa cum am promis, concertul va avea loc, indiferent de vreme și în ciuda tuturor discuțiilor din spațiul public despre cine va cânta duminică, în Piața Marii Adunări Naționale.Interpreții Philip Kirkorov, Dava, Vanya Dmitrienko, precum și alți artiști promit un concert exclusiv și surprize de neuitat”, a scris Valico pe pagina sa de Facebook.

După ce în spațiul public au apărut informații că Morgenshtern urmează să susțină un concert, jurnalistul Andrei Bolocan, a venit cu un mesaj video  îi care îi povestește artistului cine este Veaceslav Valico, cel care ar organiza evenimentul.

„Stimate Alișer, nu te voi ruga să îți anulezi concertul de la Chișinău, dar consider că este datoria mea civică să te informez despre faptul că bandiți la fel ca cei din Rusia încearcă să profite de tine și de popularitatea ta pentru a destabiliza pacea din Moldova....Vreau doar să conștientizezi puterea și influența pe care o ai asupra miilor de tineri care probabil vor veni la concert”, a spus Andrei Bolocan.

 Din ce va plăti Veaceslav Valico, cel care se declară organizatorul evenimentului, nu se știe cu certitudine. Asta pentru că anterior el spunea că este întreținut de sora sa.

Conform unei dispoziții, Valico a rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru duminică, de după-amiază și până la ora 22.00. Valico susține că evenimentul este dedicat tinerilor și absolvenților, iar intrarea este liberă. 

În intervenția sa, Valico nu a pomenit nimic despre bani, astfel că nu se știe cât a cheltuit inclusiv pentru remunerarea artiștilor. Cert este că, în declarația pe proprie răspundere depusă anul trecut la CEC, Valico nu a indicat venituri sau proprietăți, în schimb a pomenit o datorie de 20 de mii de euro, pe care trebuie să o ramburseze până în 2025. În cadrul dezbaterilor electorale de la TV8, Valico a menționat că trăiește discret, adăugând că îl ajută sora sa, care s-ar afla peste hotare.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram