Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Dumitrița Ungureanu: „TV8 este despre oameni și despre echipa care muncește pentru a informa publicul”

18 iulie 2022, ora 13:00
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Dumitrița Ungureanu, reporteră știri, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„TV8 este televiziunea unde mi-am început cariera în jurnalism. După trei ani de facultate, m-am întors în țară, iar după o decizie spontană m-am angajat ca reporter la această televiziune. Nu-mi pare rău, pentru că aici am învățat multe lucruri și mi-am depășit multe frici. TV8 este despre oameni și despre echipa care muncește zilnic ore întregi pentru a informa publicul și pentru a face lumină în cele mai întunecate tuneluri.”

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

/VIDEO/ #5anideTV8. Liubov Plămădeală: „TV8 a fost, este și va fi sursa numărul 1 de informare pentru oameni liberi”

11 iulie 2022, 15:07

#5anideTV8. Nicoleta Negrescu: „Reporterii de la TV8 sunt mai speciali, pentru că sunt mai curajoși și mai liberi”

08 iulie 2022, 17:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram