Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

#5anideTV8

/VIDEO/ #5anideTV8. Iurie Șobea: „Secretul TV8 este foarte simplu, el constă în oamenii care lucrează aici”

18 iulie 2022, ora 09:56
Distribuie:

TV8, televiziunea oamenilor liberi, împlinește 5 ani de emisie. TV8 nu înseamnă doar televiziune. Produsele noastre se regăsesc pe site-ul tv8.md, care lunar adună circa 1 milion de cititori.

Iurie Șobea, producător promo, a venit cu un mesaj video cu ocazia aniversării:

„TV8 este o televiziune minunată, o televiziune care este urmărită și iubită de părinții mei. Acum, eu mă mândresc că am ajuns aici. Secretul TV8 este foarte simplu, el constă în oamenii care lucrează aici, oamenii care își iubesc meseria și muncesc zilnic, non-stop practic, 24/24, care trăiesc ca o familie. TV8 nu este doar libertate, TV8 este simbioza oamenilor cu o inimă mare și un suflet minunat, de aceea, eu cred că TV8 are un mare viitor, iar peste 5 ani ea va fi cea mai bună televiziune din Republica Moldova.”

TV8 nu ar fi reușit să ajungă acolo unde este astăzi fără susținerea prețioasă a publicului! Vă mulțumim enorm pentru că sunteți alături de noi! 

#5anideTV8. Tatiana Granciuc: „TV8 este despre foarte mult curaj. Curajul de a crede sincer în visul tău”

01 iulie 2022, 22:07

#5anideTV8. Ștefan Nistor: „TV8 nu a fost o dragoste la prima vedere. E ca o relație în care totul încă nu s-a spus”

13 iulie 2022, 11:07

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram