Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

timp liber

/HOROSCOP/ Berbecii, sfătuiți să se odihnească mai mult, iar Gemenii să se ocupe doar de problemele proprii

18 septembrie 2022, ora 09:40
Distribuie:

Astrele prezic o zi mai dezechilibrată pentru Balanțe, dar pe Săgetători îi roagă să contribuie la temperarea tendințelor răzbunătoare ale unor apropiați și la întoarcerea la gânduri mai bune. În schimb, Leii trebuie să învingă tendința de a se ocupa de problemele nerezolvate.

Horoscop Berbec – 18 septembrie 2022: Bine ar fi să te odihnești mai mult astăzi și să lași deoparte orice problemă care te neliniștește, te agită sau te îndeamnă la reacții dure. Este puțin probabil să vezi adevărul, când ești tensionat și nervos.

Horoscop Taur – 18 septembrie 2022: Îți poți asigura o zi confortabilă și calmă, cu condiția să ocolești, conștient și intenționat, orice subiect care te supără de obicei. Dacă vei reuși, vei avea și motive de bucurie și de mulțumire. 

Horoscop Gemeni – 18 septembrie 2022: O idee foarte bună ar fi să te ocupi doar de problemele proprii și să oferi ajutor celorlalți doar dacă îl solicită. Să te implici neinvitat în problemele altora ar fi o inițiativă nefericită.

Horoscop Rac – 18 septembrie 2022: Tendințele zilei sunt complexe, dar tocmai din acest motiv vei avea și mai multă libertate de alegere. De exemplu, în loc să te lași cucerit de emoții negative, poți alege să faci ceva constructiv cu timpul și energia ta. 

Horoscop Leu – 18 septembrie 2022: Este posibil să nu fie foarte simplu să învingi tendința de a te ocupa de problemele nerezolvate, dar ar fi un lucru bun pentru tine și pentru cei din jurul tău. Cel puțin, vei reuși să te odihnești, din toate punctele de vedere.

Horoscop Fecioară – 18 septembrie 2022: Este important să nu exagerezi în nicio direcție, chiar dacă simți nevoia să te exprimi pentru că ai acumulat prea multe. Degeaba vorbești, dacă cei din jur nu vor sau nu pot să te ajute.

Horoscop Balanță – 18 septembrie 2022: Este o zi care aduce un oarecare dezechilibru între dorința ta de a trăi frumos și comportamentul celor din jur. Ar fi bine să faci tot ce poți ca să le faci viața mai frumoasă apropiaților, fără să le impui nimic. 

Horoscop Scorpion – 18 septembrie 2022: Ai un rol decisiv în conflictele din familie și de aceea ar fi bine să-ți cântărești bine reacțiile la provocările care apar. Este un moment în care este necesar să fii corect, echilibrat și înțelept în tot ce faci. 

Horoscop Săgetător – 18 septembrie 2022: Contează foarte mult să contribui la armonizarea unor nevoi, la temperarea tendințelor răzbunătoare ale unor apropiați și la întoarcerea la gânduri mai bune. Răsplata va fi pe măsura efortului.

Horoscop Capricorn – 18 septembrie 2022: Ești deja obosit după atâta zbatere în ultimele zile, așa că ar fi bine să ai o atitudine mai binevoitoare față de tine și față de cei dragi, să alegi ce-ți cere inima, să refuzi orice fel de conflict.

Horoscop Vărsător – 18 septembrie 2022: Ești prea arțăgos cu cine nu trebuie, inclusiv cu cei dragi, iar această atitudine nu va face decât să-i îndepărteze de tine, pe unii mai mult, pe alții mai puțin. Pentru o satisfacție de moment, pierzi ceva important. 

Horoscop Pești – 18 septembrie 2022: Ai nevoie de o revenire, măcar una de scurtă durată, la o atitudine mai senină față de problemele legate de familie, casă, confort și altele din această sferă a mediului intim.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

/HOROSCOP/ Scorpionii ar fi bine să vorbească mai puțin, iar Gemenii sunt îndemnați să țină mai mult la starea lor de bine

02 octombrie 2022, ora 09:30
Distribuie:

Scorpionii ar fi bine să vorbească mai puțin și să stea departe de situațiile tulburi. În schimb, Gemenii sunt îndemnați să țină mai mult la sine și la starea lor de bine.

Horoscop Berbec – 2 octombrie 2022: Ai parte de o zi mai generoasă la capitolul comunicare, de orice fel, dar nu la fel de bună când vine vorba de fapte. Bine ar fi să fii sincer tot timpul, dar nu brutal și nici prea guraliv.

Horoscop Taur – 2 octombrie 2022: Totul se poate rezolva cu calm și cu multă răbdare, dar energia acestei zile nu vine cu aceste calități și trebuie să le pui de la tine, dacă vrei să obții și unele rezultate, nu doar să te zbați ca peștele pe uscat. 

Horoscop Gemeni – 2 octombrie 2022: Este important să ții mai mult la tine și la starea ta de bine decât la a avea dreptate sau a câștiga o dispută, indiferent cu cine și de la ce ai pornit. Agitația este mare consumatoare de resurse. 

Horoscop Rac – 2 octombrie 2022: Toate interacțiunile sunt înșelătoare, în sensul că la suprafață e o liniște aparentă, dar emoțiile clocotesc în interior. Ca să te poți sustrage acestei tendințe, ar fi bine să fii sincer, să te exprimi, în limitele bunului simț, bineînțeles. 

Horoscop Leu – 2 octombrie 2022: Energia acestei zile nu ți se potrivește și nici nu-ți este pe plac, dar poți obține rezultate chiar și într-un astfel de context. Este de ajuns să fii atent la tine, la armonia ta interioară și la ce răspândești în jurul tău, ca atmosferă personală.

Horoscop Fecioară – 2 octombrie 2022: Îți convine reținerea la care ești îndemnat de atmosfera acestei zile, dar aceasta nu-ți poate aduce beneficiile la care aspiri. Poate ar fi mai bună o atitudine temperată, în ambele sensuri.

Horoscop Balanță – 2 octombrie 2022: Chiar dacă îți găsești mai ușor cuvintele, mesajul trebuie transmis cu delicatețe și cu răbdare, ca să ajungă la destinație. Doar așa vei obține și o dispoziție mai senină și cooperarea celor de care ai nevoie în acest moment. 

Horoscop Scorpion – 2 octombrie 2022: Ar fi bine să vorbești mai puțin și să stai departe de situațiile tulburi, pentru că ești tentat să-ți dai drumul la gură și să denigrezi persoane apropiate, care vor afla toate acestea. 

Horoscop Săgetător – 2 octombrie 2022: Stima de sine este garanția unui bun echilibru interior, dar nici prea multă stimă de sine nu e bună, pentru că te împinge la exagerări. Calea de mijloc e cea mai bună alegere și de această dată.

Horoscop Capricorn – 2 octombrie 2022: Există riscul să permiți unor imagini negative, accentuate de emoții similare, să se deruleze în mintea ta tot timpul și să ajungă să afecteze partea frumoasă a relațiilor de parteneriat, în special pe cea de cuplu.

Horoscop Vărsător – 2 octombrie 2022: Există acumulări negative asociate cu munca sau cu neplăcerile de zi cu zi de care ar fi bine să te eliberezi pentru că, altfel, vei duce pe umeri o povară grea și inutilă, care nici nu ar trebui să existe. 

Horoscop Pești – 2 octombrie 2022: Bazele existenței tale sunt zdruncinate, dar datorită acestui proces firesc, chiar dacă stresant, pot să apară oportunități de dezvoltare unice. Așa ar fi bine să le privești și pe cele care apar astăzi, la suprafață.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram