Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

politic

Tauber se declară „cinstită” și îl acuză pe Robu că este „un râs”. Reacția procurorului general interimar

Foto: TV8.md
19 mai 2022, ora 11:03
Distribuie:

Deputata Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, susține că solicitarea ridicării și încuviințării imunității parlamentare în privința acesteia și a deputatului fugar Ilan Șor este „o bâtă politică”, deoarece aceștia sunt prea vocali. Aceasta se declară „nevinovată” și susține că „nu se teme de nimeni și de nimic”.

„Este clar că se scumpește benzina și sunt multe probleme care carea dumneavoastră stimată guvernare nu puteți face nimic și atât cât președintele nostru Ilan Șor și eu în calitate de vicepreședintă suntem foarte vocali, voi nu aveți altă soluție decât să ne închideți gurile prin venirea domnului procuror general interimar. Eu nu mă tem de nimic, deja o dată mi-a fost ridicată imunitatea ca peste un an să vină procurorul și să îmi spună că a fost o situație politică”, a declarat Marina Tauber.

„Știu că aplicați această bâtă politică, dar nu mă tem pentru că nu am nimic de ascuns. Trăiesc cinstit și nu am ce ascunde. Domnule Robu, dacă putem să vă mai numim un domn este utilizat de voi în interesele voastre politice, dar ca procuror general interimar rămâne un zero și un râs și sper că la PAS o să fie o dispoziție foarte și foarte bună”, a adăugat deputata.

Contactat de echipa TV8.md, procurorul general interimar Dumitru Robu ne-a declarat că nu va comenta declarațiile unei persoane bănuite de comiterea unor astfel de infracțiuni.

„Nu am să dau curs declarațiilor unei persoane bănuite de comiterea unor asemenea infracțiuni, Fiecare își alege modul și ce vrea să facă”, a declarat pentru TV8.md Dumitru Robu.

Reamintim că joi, 19 mai, procurorul general interimar Dumitru Robu a cerut în Parlamentul Republicii Moldova ridicarea imunității parlamentare a deputatei Partidului ȘOR, Marina Tauber, dar și a deputatului fugar Ilan Șor.

Cererile au fost citite de președintele Legislativului, Igor Grosu, care a precizat că Robu a înaintat patru cereri de ridicare a imunității parlamentare.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Robu cere în Parlament ridicarea imunității deputaților Marina Tauber și Ilan Șor: Pedepsele prevăzute de lege

19 mai 2022, 10:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram