Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

sport

Anchetă internă la Manchester United: 12 fotbaliști ai echipei s-ar fi simțit rău după meciul cu Sheriff Tiraspol

Foto: thesun.co.uk
19 septembrie 2022, ora 10:02
Distribuie:

Clubul de fotbal Manchester United a pornit o anchetă internă după ce 12 membri ai echipei s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Sportivii au început să se simtă rău vineri dimineață, 16 septembrie, a doua zi după meciul de la Chișinău cu Sheriff Tiraspol. Se presupune că fotbaliștii, inclusiv Cristiano Ronaldo, s-ar fi intoxicat fie cu mâncarea consumată fie la Chișinău, fie în avion.

Publicația britanică The Sun scrie că jucătorii care au prezentat simptome de intoxicație au ratat antrenamentul de vinerea trecută. Nu se cunoaște cât de gravă este starea sportivilor. 

Manchester United a câștigat cu scorul de 2:0 meciul de joi, 15 septembrie cu Sheriff Tiraspol. Manchester United este unul dintre cele mai populare cluburi din lume, cu peste 50 de milioane de fani.

Am încercat să obținem o reacție de la Sheriff Tiraspol. Purtătorul de cuvânt al clubului, Miroslav Primovici ne-a spus că cei de la Manchester și-au organizat singuri șederea la Chișinău, așadar întreaga responsabilitate pentru cele întâmplate trebuie să și-o asume. 

Sheriff Tiraspol a pierdut în fața Manchester United: Scorul final

15 septembrie 2022, 21:09

Gestul lui Ronaldo atunci când un voluntar și o doctoriță de la urgență au vrut să facă un selfie cu fotbalistul

16 septembrie 2022, 12:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

sport

/VIDEO/ Moldova a obținut aurul la un turneu internațional de gimnastică ritmică: Marea problemă a sportivelor care au învins Franța

29 septembrie 2022, ora 22:06
Distribuie:

Țara noastră este plină de talente în proba gimnastică ritmică. Sportivele Școlii Sportive a Rezervelor Olimpice au urcat pe prima treaptă a podiumului la un turneu internațional care a avut loc în Spania. Marea problemă a gimnastelor noastre este că nu au o sală personală unde să se antreneze, ele fiind nevoite să se pregătească de competiții în sala luptelor greco-romane. 

Pe piesa „Trenulețul” a formației Zdob și Zdub și frații Advahov, tinerele noastre gimnaste cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani au evoluat în premieră la un turneu internațional în Spania în această lună în orașul Figueres. 

În proba de ansamblu, talentatele sportive de la Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice au reușit să încânte asistența și au urcat pe prima treaptă a podiumului după ce sau impus în fața unor țări ca Franța, Ucraina, Spania sau Italia. Foarte modeste din fire, gimnastele au declarat că nu s-au așteptat la un asemenea rezultat, însă sunt fericite că au dat lovitura. 

Majoritatea fetelor au revenit cu medalii. Sunt gimnaste care s-au remarcat, iar altele au cucerit aurul.

Tinerele gimnaste se antrenează zilnic în locul unde, de regulă, se pregătesc luptătorii de stil greco-roman. 

Sportivele, dar și antrenorii se plâng că nu dețin cele mai bune condiții de antrenament, iar cea mai mare problemă este că nu au o sală proprie. 

Chiar dacă nu dețin o sală personală de antrenament, gimnastele noastre revin de fiecare dată cu numeroase medalii de la turneele internaționale. 

Începând cu grupele preventive de pregătire până la avansați, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice deține aproximativ 150 de gimnaste. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram