Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

social

/INFOGRAFIC/ Record absolut pentru TV8.md: Este printre lideri în topul celor mai citite și credibile site-uri

19 septembrie 2022, ora 18:37
Distribuie:

Site-ul TV8.md este o sursă de informare cu un înalt grad de credibilitate. Concluzia a fost formulată de Centrul pentru Jurnalism Independent, care a inclus platforma noastră pe locul secund în topul portalurilor monitorizate. Totodată, TV8.md rămâne cel mai citit site de știri al unei televiziuni din Moldova, fiind în top 3 cele mai accesate platforme din țară. 

Astfel, potrivit clasamentului site-urilor în care puteți avea încredere, TV8.md este pe locul secund (46.11 puncte), fiind depășit doar de redacția ZdG.md (46.68 puncte). Site-ul Mold-street.com este pe locul 3 (46.05 puncte), în timp ce punctajul maxim care poate fi acumulat este de 56.

Redacția noastră a acumulat punctaj maxim la capitolele disponibilitate date de identificare, declarație politică editorială, norme profesionale asumate public și accesibilitate navigare.

Ratingul credibilității portalurilor informaționale este determinat de punctajul total întrunit în ordine descrescătoare. În rating intră portalurile care au mai mult de 20 de puncte. Potrivit autorilor, portalurile informaționale vor fi evaluate sistematic, urmărind evoluțiile sau involuțiile de pe segmentul online al presei din Republica Moldova.

Totodată, datele furnizate de agenția de cercetare internațională Gemius în prima jumătate a anului 2022 arată că TV8.md a fost cel mai citit portal al unei televiziuni din Republica Moldova, fiind în topul celor mai citite site-uri din țară. 

Potrivit rapoartelor, în luna august, 415 mii de internauți au citit materialele noastre de peste 7 milioane de ori. 

Datele măsurătorilor arată că este un record absolut pentru platforma noastră în ultima jumătate de an.

Echipa TV8.md vă mulțumește pentru încrederea oferită și pentru că sunteți zilnic alături de noi!

/VIDEO/ Premieră la TV8: Anatolie Golea lansează proiectul „Новая неделя”. Prima invitată este Maia Sandu

12 septembrie 2022, 20:09

/VIDEO/ Dezvăluiri despre noul proiect „Moldova gândește” de la TV8: Precizările jurnalistei Veronica Gherbovețchii

16 septembrie 2022, 10:09

/VIDEO/ TV8 revine cu premiere, talk-show-uri și seriale: Surprizele pregătite în această toamnă

08 septembrie 2022, 09:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Foc la Ghete spre Nisporeni: Urcăm pe „Everestul” Moldovei, vizităm unicul stejar alb din țară și ne odihnim în corturi de lux

02 octombrie 2022, ora 10:00
Distribuie:

Weekendul înseamnă dorință de relaxare. Unele mai aproape de Chișinău, altele mai îndepărtate, în țară există și colțișoare de natură mai puțin știute, unde odihna nu vine neapărat la pachet cu îmbulzeala orașului. 

Echipa TV8.md vă prezintă noi obiective turistice uimitoare:

Dealul Bălănești

Dealul Bălănești este cel mai înalt punct de pe teritoriul Republicii Moldova. Cea mai mare înălțime din țara noastră e cunoscută de localnici ca „Piscul lui Miron”.

Vizitatorii care ajung în vârful înalt de 430 de metri pot admira o panoramă deosebită. Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 60 de kilometri.

Camping lângă dealul Bălănești

Doi maratoniști dornici de a promova zona copilăriei au deschis o pensiune lângă dealul Bălănești. Cuplul susține că ideea de a deschide un camping confortabil le-a venit în pandemie.

Turiștii au posibilitatea să-şi culeagă singuri zmeura şi căpşuna şi să o consume. Vizitatorii pot să se relaxeze în apa fierbinte din ciubăr și să savureze liniștea și frumusețea rezervației peisagistice Cazimir-Milești.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 70 de kilometri.

Parcul din Milești

Parcul din satul Milești este o arie protejată, reprezentând un monument de arhitectură peisagistică. Aria este întinsă pe 3 hectare și are la bază o vilă rustică după modelul celor din epoca romană.

Aleile în formă de raze delimitează diverși arbori seculari, inclusiv doi copaci de Ginkgo Biloba. Localnicii se mândresc și cu faptul că aici crește unicul stejar alb din Republica Moldova.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 80 de kilometri.

Foc la Ghete spre Orhei: Vizităm două conace pline de istorie și dezlegăm misterul ultimelor hidrocentrale de la Răut

17 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm legenda mănăstirii Condrița și descoperim stejarul lui Ștefan cel Mare de la Scoreni

11 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm istoria bijuteriei de 2.000 de ani, vizităm o mănăstire uimitoare și gustăm mierea cu urzică

25 septembrie 2022, 09:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram