Război în Ucraina, ziua 170: Explozii în regiunea Herson. Anunțul făcut de operatorul ucrainean de energie nucleară

social

A fost furat echipamentul militar din cadrul Armatei Naționale: Reacția Ministerului Apărării

20 mai 2022, ora 13:36
Distribuie:

Ministerul Apărării al Republicii Moldova a venit cu precizări după ce în spațiul public au apărut mai multe informații precum că au fost furat echipamentul militar al ministerului. Instituția precizează că a fost pornită „o cercetare administrativă de către reprezentanții Comenduirii militare a Armatei Naționale.

„Toate materialele acumulate au fost transmise la Inspectoratul de Poliție Buiucani, care a intentat o cauză penală pe acest caz pe faptul comiterii infracțiunii cu referire la sustragerea patrimoniului militar. Totodată, informăm că neajunsurile au fost depistate în timpul procesului de primire-predare a funcției de comandant de unitate. Despre acest caz a fost sesizată Procuratura municipiului Chișinău, oficiul Buiucani”, informează Ministerul Apărării.

Ministerul Apărării informează că, colaborează cu organele de anchetă, iar în prezent se întreprind toate măsurile necesare pentru a fi stabilite circumstanțele furtului și cine se face vinovat.

În același timp, ministerul condamnă orice formă de acțiune ilegală în cadrul instituţiei.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram