Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

timp liber

Cântărețul Bernard Wright, finul Robertei Flack, a murit la vârsta de 58 de ani

21 mai 2022, ora 20:25
Distribuie:

Artistul american de funk și jazz, Bernard Wright, care a fost finul legendarei cântărețe Roberta Flack, a murit la vârsta de 58 de ani. Anunțul a fost făcut de familie, pe rețelele de socializare. „În numele familiei lui Bernard Wright (Nard), suntem întristați să anunțăm că ieri Bernard a fost chemat acasă la Cel Prea Înalt, informează Libertatea.

„Mulțumim mult pentru sprijinul, încurajarea și rugăciunile tuturor pentru Nard de-a lungul anilor. Vă rugăm să păstrați familia în gândurile și rugăciunile voastre în această perioadă dificilă”, se mai arată în mesaj.

„Inimile noastre sunt grele și credința noastră este puternică. A lipsi din trup înseamnă a fi prezent cu Domnul! DRAGOSTE! Odihnește-te la putere, Nard” a fost mesajul trist transmis după moartea artistului, potrivit metro.co.uk. 

Bernard Wright a fost apropiat de Flack, 85 de ani, care cântă Killing Me Softly și The First Time Ever I Saw Your Face.

 Câștigătorul premiului Grammy Flack și-a scris pe Twitter durerea: „Aseară, finul meu și fostul director muzical, Bernard Wright, a murit brusc. L-am iubit foarte mult pe Bernard și am crezut profund în talentul lui. Pierderea lui este sfâșietoare”, a scris Flack. 

Cine a fost Bernard Wright 

Regretatul artist a făcut un turneu cu Lenny White pe când avea doar 13 ani și a cântat cu Tom Browne în 1979. A semnat cu casa de discuri GRP în 1981 și și-a lansat LP-ul de debut, Nard, în același an, când avea doar 18 ani. 

Piesele din Nard au fost eșantionate în mod proeminent în hituri de Dr. Dre, Snoop Dogg, Skee-Lo și LL Cool J. A continuat cu Funky Beat în 1983 și Mr. Wright în 1985. Ultimul dintre aceste albume a inclus cea mai mare apariție a sa R&B, Who Do You Love.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent:t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram