Război în Ucraina, ziua 122: Atac masiv cu rachete. Rușii au intrat în Lisiceansk, iar Severodonețkul e complet ocupat

social

/VIDEO/ Un alt copac a căzut în Capitală! O mașină a fost distrusă, iar un pilon electric a căzut la pământ

21 mai 2022, ora 16:01
Distribuie:

Încă un copac a căzut în Capitală. De această dată totul s-a întâmplat pe strada Mitropolitul Dosoftei, unde un arbore a căzut peste o mașină, iar un pilon electric a fost doborât la pământ. Respectiv, circulația în zonă a fost stopată. Echipa TV8 a mers la fața locului unde a surprins muncitorii de la Stații Verzi care tăiau copacul.

Din cauza accidentului, troleibuzele de pe rutele nr. 21 si 23 au fost redirecționate pe străzile adiacente.

Contactată de TV8.md purtătoarea de cuvânt a Poliției, Natalia Stati, ne-a comunicat că nicio persoană nu a avut de suferit, însă un automobil marca BMW a fost deteriorat, iar alte două au fost zgârâiate

„Poliția a fost sesizată în jurul orei 14:15, precum că pe str. Dosoftei a căzut un copac. Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit și constatat că un copac a căzut deteriorând un BMW, iar alte două fiind zgârâiate. Nimeni nu a avut de pătimmit. Totodată la fața locului s-au prezentat angajații de la Spatiile Verzi și reprezentanți Regie Transport Electric. La moment se lucrează la deblocarea drumului”, a declarat Natalia Stati.

Am încercat să luăm legătura și cu reprezentanții de la Spații Verzi care ne-au comunicat că copacul este verde, și probabil ar fi căzut din cauza faptul că este bătrân.

Contactată de TV8.md, pentru a afla cine se face vinovat de producerea acestu accident, purtătoarea de cuvânt a Primăriei, ne-a comunicat că urmează să se stabilească în cadrul anchetei. Iar referitor la cine va achita despăgubiri proprietarului automobilului, Natalia Ixari, a declarat că „instanța stabilește dacă impune celor de la Spații Verzi să achite, ori nu, fiind examinate toate circumstanțele. Însă, de obicei, toate se examinează și se soluționează”.

Anterior, edilului Capitalei, Ion Ceban a declarat că muncitorii de la Spații Verzi nu pot curăța sau defrișa nici măcar arbori uscați fără autorizația de la Agenția de Mediu.

TV8.md reamintește că sâmbătă, 14 mai, o fetiță a murit după ce o secțiune de arbore, s-a rupt și a căzut peste căruciorul în care se afla. Deși fetița a fost transportată de urgență în Secția reanimare a Spitalului Clinic Municipal pentru Copii din Capitală, aceasta a decedat la scurt timp.

Toate evenimentele culturale care urmau să aibă loc în Parcul Alunelul, dar și în alte locații din Capitală, au fost anulate

P1 19 mai un alt copac a căzut pe strada Vasile Alecsandri din centrul Capitalei. Acesta s-a prăbușit peste o mașină, iar oamenii spun că deja le este frică să meargă pe stradă, din cauza arborilor care cad. 

Solicitați pentru un comentariu, responsabilii de la Asociaţia de Gospodărire a Spațiilor Verzi ne-au comunicat că, în ultima săptămână, au fost înregistrate mai mult de 10 astfel de incidente.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram