Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

timp liber

Deznodământul poveștii de iubire dintre Laura și Massimo, tot mai aproape. Când va fi lansată partea 3 din „365 de zile”

Foto: techreso.onl
22 iunie 2022, ora 11:45
Distribuie:

Netflix a confirmat deja că va exista și un al treilea film al seriei „365 de zile”. Premiera va avea loc chiar în această vară, mai exact în 19 august. Al treilea film va aduce deznodământul poveștii de iubire dintre Laura Biel și Massimo Torricelli. 

Filmele din seria „365 de zile” se bazează pe trilogia scrisă de autoarea poloneză Blanka Lipinska. Cele două continuări ale primului film au adus înapoi echipa de creație originală care a făcut din 365 Days un succes neașteptat.

Lucrăm îndeaproape cu Blanka Lipinska, autoarea trilogiei de cărți „365 de zile” și scenarista filmului, pentru a continua povestea Laurei și a lui Massimo pe ecran. Călătoria lor împreună este plină de multe răsturnări de situație, pe măsură ce personajele noastre continuă să crească și să învețe mai multe despre ele însele”, a declarat Łukasz Kluskiewicz, manager de achiziție de conținut al filmelor Netflix pentru CEE și Polonia, potrivit digitalspy, citat de tvmania.ro

„365 Days” a fost recunoscut în întreaga lume drept varianta poloneză a filmului „50 Shades of Grey”. 

În 2020, când mare parte a lumii era în lockdown, pelicula a devenit în timp record un fenomen mondial pe Netflix. Al doilea film al seriei a avut premiera pe 27 aprilie.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram