Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

sport

/VIDEO/ Naționala Moldovei de rugby U-18 a plecat la Campionatul European: Obiectivul stabilit pentru jucători

22 iulie 2022, ora 10:03
Distribuie:

Naționala Moldovei de rugby U-18 a plecat spre Letonia, unde va participa la Campionatul European în perioada 23-24 iulie. Federația națională de profil a stabilit ca obiectiv pentru jucătorii noștri câștigarea grupei din care vor mai face parte Croația, Andorra și Bulgaria.

Înainte de plecarea spre Campionatul European din Letonia, lotul naționalei Moldovei a participat la o ședință condusă de președintele Federației de Rugby, Anatol Curechi, care le-a urat mult succes sportivilor noștri. Jucătorii au declarat că sunt cu gândul doar la victorii la competiția continentală.

Spre o pregătire cât mai bună de Campionatul European, Federația de Rugby, în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării, a organizat pentru rugbiștii moldoveni un cantonament de pregătire de 10 zile. 

Naționala Moldovei a disputat și un amical cu o echipă de seniori din țară. În aceste condiții, președintele forului național, Anatol Curechi, a stabilit cele mai înalte obiective pentru tinerii „tricolori”.

Federația de Rugby colaborează eficient cu Ministerul Educației și Cercetării, care a asigurat financiar cantonamentul de pregătire din țară, iar tinerii rugbiști moldoveni se vor bucura de diurne pe durata deplasării și participării la Campionatului European.

Naționala Moldovei de rugby U-18 va întâlni în Divizia Trophy a Campionatului European reprezentativele similare din Croația, Andorra și Bulgaria. 

Competiția continentală va avea loc în capitala Letoniei, Riga, în perioada 23-24 iulie.

Fostul preşedinte al Federației de Rugby din Ucraina își apără țara cu arma în mână la 83 de ani

08 martie 2022, 15:03

/VIDEO/ Rugby-ul moldovenesc, la jumătate de secol. 150 de copii și 5 echipe de veterani au făcut furori pe stadion

09 octombrie 2017, 14:10

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram