Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

timp liber

/HOROSCOP/ Zi dinamică pentru Gemeni. Balanțele își păstrează cu greu calmul, iar Vărsătorii își mențin echilibrul

23 iunie 2022, ora 09:00
Distribuie:

Scorpionii trebuie să-și domolească impulsurile războinice și să protejeze relațiile cu cei dragi. Balanțele își păstrează cu greu calmul, iar Vărsătorii își mențin echilibrul.

Horoscop Berbec – 23 iunie 2022: Cea mai bună alegere, astăzi, ar fi să fii pașnic în orice situație, ca să poți evalua corect totul, fără supărări și nemulțumiri. În familie e nevoie de liniște și de păstrarea tradițiilor care țin familia unită. 

Horoscop Taur – 23 iunie 2022: Este important să îți menții respectul față de propria persoană la cote înalte pentru ca și încrederea în sine să fie la fel. În acest fel vei reuși să eviți dezamăgirile false și conflictele pe care le pot provoca. 

Horoscop Gemeni – 23 iunie 2022: Este o zi dinamică, poate pe alocuri prea dinamică pentru cei cărora le este greu să se controleze. Ar fi bine să fii mai atent la propria persoană, la propriile reacții și la ceea ce atribui altora, deși vine din interiorul tău. 

Horoscop Rac – 23 iunie 2022: Ești tentat, mai mult decât de obicei, să întorci pe toate părțile, în mintea ta, toate scenariile negative despre viitoarea evoluție profesională și șansele tale de reușită în viață, în general. 

Horoscop Leu – 23 iunie 2022: Încep să se descurce ițele unor situații pe care nu ai putut să le controlezi sau poate nici nu ai știut de existența lor. Acum afli și bine ar fi să le lași să evolueze în ritmul lor, deocamdată.

Horoscop Fecioară – 23 iunie 2022: Dinamismul acestei zile poate dăuna treburilor care cer migală și răbdare, dacă nu vei reuși să te concentrezi printr-un efort de voință. Așa vei reuși să te și calmezi.

Horoscop Balanță – 23 iunie 2022: E destul de greu să-ți păstrezi calmul astăzi, dar merită să faci acest efort. Așa vei reuși să îți păstrezi buna-dispoziție și să și rezolvi treburi importante, împreună cu cei pe care vei reuși să-i inspiri. 

Horoscop Scorpion – 23 iunie 2022: Este necesar să-ți domolești măcar puțin impulsurile războinice și să protejezi relațiile cu cei dragi. Cauți gloria de altădată la locul de muncă, dar perioada actuală te invită la schimbări curajoase, nu la întoarceri în timp. 

Horoscop Săgetător – 23 iunie 2022: Ar fi bine să nu acorzi prea multă atenție gândurilor pesimiste legate de pierderi și să îți păstrezi încrederea în propria judecată. Este o perioadă cam zbuciumată, dar asta nu înseamnă că nu poți face investiții.

Horoscop Capricorn – 23 iunie 2022: Curajul de care dai dovadă are o doză de extravaganță pe care partenerul de cuplu sau alte persoane importante din existența ta nu o vor aprecia cum se cuvine. Nu-ți rămâne decât să-i convingi cu argumente solide. 

Horoscop Vărsător – 23 iunie 2022: Este important pentru starea ta generală să-ți păstrezi echilibrul, măcar aproximativ, și să protejezi relațiile cu cei din familie, chiar dacă ți se pare că e nevoie de un efort prea mare. 

Horoscop Pești – 23 iunie 2022: Persoanele din anturajul apropiat te privesc cu respect și considerație chiar și ar fi bine să faci cinste acestei posturi care te onorează. Nici nu e greu, dacă stai să te gândești puțin.

Sursa: Libertatea 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram