Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

timp liber

/HOROSCOP/ Forfotă mare în cercul de prieteni al Săgetătorilor. Fecioarele, luate pe sus de o mulțime de probleme

23 septembrie 2022, ora 08:30
Distribuie:

Peștii oscilează mai mult decât de obicei între mai multe variante, care îi derutează și mai mult.

Horoscop Berbec – 23 septembrie 2022: Este o zi complicată din cauza unor acumulări pe care le descoperi acum ca și cum le-ai vedea prima oară. Sunt gânduri răzlețe care dau naștere unor emoții puternice, iar acestea te pot împiedica să-ți atingi scopurile stabilite.

Horoscop Taur – 23 septembrie 2022: Bine ar fi să nu te grăbești cu concluziile astăzi și să eviți categorisirea unor situații sau a unor persoane. Situațiile nu sunt bătute în cuie, iar oamenii pot fi convinși să se răzgândească. 

Horoscop Gemeni – 23 septembrie 2022: Ar fi de dorit să lași lucrurile să evolueze de la sine și să intervii doar dacă observi ceva care contrazice grav una dintre dorințele sau aspirațiile tale. Altfel, riști să blochezi situații care îți sunt favorabile. 

Horoscop Rac – 23 septembrie 2022: E mare concentrare de forțe în familie, la fel și în anturaj, iar ție îți revine misiunea de a da un sens pozitiv acestei concentrări. Este important să nu uiți de misiunea ta și să depășești orice obstacol interior care te-ar putea ține în loc. 

Horoscop Leu – 23 septembrie 2022: Senzația că ai prea multe pe cap poate fi reală, dar dacă te derutează, va trebui să intervii cu un efort de voință și să faci ordine în propriile gânduri. Dacă suporți presiunea interioară, vei reuși să-ți realizezi intențiile.

Horoscop Fecioară – 23 septembrie 2022: S-ar putea să te simți luat pe sus de mulțimea de probleme care cer atenția ta, dar și de atitudinea celor care ți le prezintă ca și cum ar fi vitale. Este necesar să-ți stabilești o ordine a priorităților. 

Horoscop Balanță – 23 septembrie 2022: Anumite planuri trebuie abandonate, altele regândite, dar ai putea respinge aceste realități pentru că nu vezi rostul acestor modificări. Scopul este să te poți adapta mai ușor la realitate, nu să încerci să o modifici în favoarea ta. 

Horoscop Scorpion – 23 septembrie 2022: Contează mult să-ți limpezești gândurile, măcar un pic, să renunți măcar la cele mai negre dintre ele. Dacă vei reuși, vei merge mai departe, în tot ce ai de făcut, fără poveri inutile. 

Horoscop Săgetător – 23 septembrie 2022: E forfotă mare în cercul de prieteni, la fel și în relațiile cu cei dragi. Ai mule de făcut și la fel de multe de înțeles în legătură cu ceea ce se cere de la tine. Dar nu trebuie să le faci pe toate deodată. 

Horoscop Capricorn – 23 septembrie 2022: Se revine asupra unei decizii care te avantaja pe plan profesional și te poți simți nedreptățit. Pe de altă parte, poate fi vorba și despre o decizie a unor superiori care modifică totul, inclusive locul tău în cadrul echipei din care faci parte.

Horoscop Vărsător – 23 septembrie 2022: Ai nevoie de pace și de bună înțelegere în familie, dar nu le poți cere, pur și simplu, de la ceilalți. Este necesar să contribui, în mod direct, la crearea lor și să depui eforturi zi de zi pentru a le construi. 

Horoscop Pești – 23 septembrie 2022: Oscilezi mai mult decât de obicei între mai multe variante, poate și pentru că anumite persoane, care contează pentru tine, susțin variante diferite și îți sugerează soluții care te derutează și mai mult.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Foc la Ghete spre Nisporeni: Urcăm pe „Everestul” Moldovei, vizităm unicul stejar alb din țară și ne odihnim în corturi de lux

02 octombrie 2022, ora 10:00
Distribuie:

Weekendul înseamnă dorință de relaxare. Unele mai aproape de Chișinău, altele mai îndepărtate, în țară există și colțișoare de natură mai puțin știute, unde odihna nu vine neapărat la pachet cu îmbulzeala orașului. 

Echipa TV8.md vă prezintă noi obiective turistice uimitoare:

Dealul Bălănești

Dealul Bălănești este cel mai înalt punct de pe teritoriul Republicii Moldova. Cea mai mare înălțime din țara noastră e cunoscută de localnici ca „Piscul lui Miron”.

Vizitatorii care ajung în vârful înalt de 430 de metri pot admira o panoramă deosebită. Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 60 de kilometri.

Camping lângă dealul Bălănești

Doi maratoniști dornici de a promova zona copilăriei au deschis o pensiune lângă dealul Bălănești. Cuplul susține că ideea de a deschide un camping confortabil le-a venit în pandemie.

Turiștii au posibilitatea să-şi culeagă singuri zmeura şi căpşuna şi să o consume. Vizitatorii pot să se relaxeze în apa fierbinte din ciubăr și să savureze liniștea și frumusețea rezervației peisagistice Cazimir-Milești.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 70 de kilometri.

Parcul din Milești

Parcul din satul Milești este o arie protejată, reprezentând un monument de arhitectură peisagistică. Aria este întinsă pe 3 hectare și are la bază o vilă rustică după modelul celor din epoca romană.

Aleile în formă de raze delimitează diverși arbori seculari, inclusiv doi copaci de Ginkgo Biloba. Localnicii se mândresc și cu faptul că aici crește unicul stejar alb din Republica Moldova.

Distanța de la Chișinău până la atracția turistică este de circa 80 de kilometri.

Foc la Ghete spre Orhei: Vizităm două conace pline de istorie și dezlegăm misterul ultimelor hidrocentrale de la Răut

17 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm legenda mănăstirii Condrița și descoperim stejarul lui Ștefan cel Mare de la Scoreni

11 septembrie 2022, 10:09

Foc la Ghete spre Strășeni: Aflăm istoria bijuteriei de 2.000 de ani, vizităm o mănăstire uimitoare și gustăm mierea cu urzică

25 septembrie 2022, 09:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram