Război în Ucraina, ziua 167: Centrala din Zaporojie funcționează cu riscul încălcării normelor de securitate. Peste 840 de civili, evacuați din Donețk

timp liber

/HOROSCOP/ Fecioarele redevin serioase și harnice, iar Peștii vor lua decizii radicale

24 ianuarie 2022, ora 08:20
Distribuie:

Fecioarele redevin serioase și harnice, cum nu prea au reușit să fie în ultima perioadă, din diverse motive. Este important să nu abordezi și relațiile cu cei dragi cu aceeași atitudine rece și pragmatică. Vezi care sunt prezicerile astrale pentru zodia ta.

Horoscop Berbec – 24 ianuarie 2022: Se stinge entuziasmul de a face planuri peste planuri și treci la acțiune. Ai multe de făcut, nu va fi ușor, dar știi că merită să faci aceste eforturi îndelung planificate. 

Horoscop Taur – 24 ianuarie 2022: Astăzi începe o altă etapă din realizarea planurilor la care lucrezi de mai mult timp. Lași în urmă dorința aprigă de a obține resursele altora, ca să poți construi ceva și te bazezi pe tine, în primul rând. 

Horoscop Gemeni – 24 ianuarie 2022: Cobori cu picioarele pe pământ și situația îți va apărea mult mai dificilă și mai complicată decât credeai. Poate și din cauză că acum începe etapa în care trebuie să te ocupi mai mult de partea practică.

Horoscop Rac – 24 ianuarie 2022: Vei sta mai bine la capitolul inițiativă și curaj, dar te vei bucura și de sprijinul partenerului de cuplu sau al altor parteneri importanți. Sunt multe de făcut, dar va trebui să-ți menții singur motivația și curajul. 

Horoscop Leu – 24 ianuarie 2022: Treci la partea practică a schimbărilor planificate la locul de muncă sau pentru ameliorarea unor probleme de sănătate. Este posibil ca tot acest efort să ți se pară exagerat la început.

Horoscop Balanță – 24 ianuarie 2022: A venit momentul să pui în practică planurile legate de casă, familie, condiții de locuit. Relațiile cu familia se vor schimba și ele, nu în profunzime, doar pot deveni mai echilibrate. 

Horoscop Scorpion – 24 ianuarie 2022: Vei găsi și mai multe motive să taci, să eviți contactul cu anumite persoane și să îți găsești alte preocupări. Contextul, însă, te invită la inițiativă, curaj și discuții cu cărțile pe față. 

Horoscop Săgetător – 24 ianuarie 2022: Te pui foarte serios pe treabă pentru a face bani, a spori resursele de orice fel, a economisi inteligent, cu scopul de a investi, la un moment dat. 

Horoscop Capricorn – 24 ianuarie 2022: A venit momentul să treci la treabă, foarte serios, pentru a face ordine, în primul rând în propriile gânduri, intenții și dorințe. Este un moment necesar pentru a evita risipa în proiecte derizorii.

 Horoscop Vărsător – 24 ianuarie 2022: Te părăsește falsul entuziasm, indus de influența unor apropiați, și treci la partea practică a vieții, pe care o întâmpini mereu cu reținere și teamă.

Horoscop Pești – 24 ianuarie 2022: Ești pe punctul de a lua decizii radicale, care au ca scop să facă loc realizării planurilor la care lucrezi de mai mult timp. Problema e că o astfel de atitudine aspră, în acest moment, nu va da rezultatele dorite.

Sursa: Libertatea.ro 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram