Război în Ucraina, ziua 471: Lupte grele, risc atomic, alerta lui Prigojin și evacuare cu explozii! Zelenski: Putin e un dezastru

S-a spânzurat în Noaptea Învierii. Un bărbat din Cahul a decis să-și încheie socotelile cu viața

24 aprilie 2022, ora 17:34

S-a spânzurat în Noaptea Învierii. Un bărbat din Cahul a decis să-și încheie socotelile cu viața. Suicidul a fost raportat la poliție în dimineața zilei de Paște.

Nu se știe ce l-a determinat pe bărbatul, în vârstă de 73 de ani, să recurgă la acest gest disperat. Poliția a fost alertată în dimineața zilei de Paște chiar de fiul bărbatului, care și-a găsit tatăl strangulat în curtea casei.  

Sosiți la fața locului, oamenii legii nu au depistat semne de moarte violentă pe corpul bărbatului. Cadavrul a fost preluat și transmis pentru expertiza legală, care va stabili cauza exactă a morții. Alte circumstanțe se stabilesc.

Tot în dimineața zilei de Paște, în pădurea din satul Văscăuți, raionul Florești, a fost depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 de ani. Poliția a fost alertată de o localnică. Preliminar, oamenii legii presupun că bărbatul s-a sinucis. Cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite.

Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
/VIDEO/ Продление ареста Таубер: "шоровцы" намерены бойкотировать заседания парламента
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Украина подтвердила гибель девяти человек в затопленном городе Алешки в Херсонской области
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
Два пограничных пункта на границе с Украиной временно перекрыли
"Наша задача – максимально помочь людям". Зеленский посетил пострадавший от затопления Херсон
"Наша задача – максимально помочь людям". Зеленский посетил пострадавший от затопления Херсон
Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт
/VIDEO/ Пора черешни. Местные садоводы готовят сладкую ягоду на экспорт

Bărbatul din Dondușeni, învinuit de șantajarea cu poze intime și violarea fostei nurori, trimis pe banca acuzaților

09 iunie 2023, ora 11:04

Dosarul penal în privința bărbatului învinuit de șantajarea cu poze intime și violarea fostei nurori în Germania, în 2022, a fost trimis în judecată. Un anunț în acest sens a fost făcut de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Potrivit PCCOCS, femeia cu vârsta de 30 de ani este din Edinței și are doi copii cu feciorul inculpatului, revenit în Moldova din Germania, de care divorțase cu aproximativ jumătate de an în urmă. Cu puțin timp în urmă, fostul socru din Dondușeni, cu vârsta de 51 de ani, divorțase și el și se afla la muncă în Germania.

Acolo, acesta o fotografiase nud, pe ascuns, prezumptiv în perioada în care locuiau acolo de comun, ca familie extinsă. Ulterior, începând din iulie 2022 acesta-i solicitase femeii onorarea unui pretins împrumut de aproape 40.000 lei, cu amenințarea răspândirii imaginilor ei intime. 

Femeia a sosit la inculpat din alt oraș din Germania, unde i-a înmânat o parte din bani, moment în care acesta a întreținut cu ea un act sexual forțat, pe care l-a înregistrat video, fără știrea ei.

Totuși, peste aproximativ trei săptămâni, acesta le-a prezentat mai multor persoane imaginile intime cu fosta noră. La revenirea în Moldova, femeia a depus plângere la autorități, iar la sfârșitul anului 2022 când bărbatul reveni în țară încerca să plece în Europa, a și fost reținut și plasat în arest preventiv, la solicitarea procurorilor PCCOCS.

Acum, procurorii au trimis dosarul penal în instanță, iar Judecătoria Edineț, sediul Dondușeni urmează să se pronunțe, timp în care inculpatul beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii. 

Conform Codul penal, pentru cele trei infracțiuni comise, bărbatul riscă până la 10 ani închisoare și amendă de până la 117.500 lei.

Anterior, acesta fusese condamnat în alte două cazuri, în raport cu alte victime, cu suspendarea executării pedepsei cu închisoarea - pentru vătămare corporală, în perioada în care victima infracțiunilor de acum avea doi ani, precum și pentru furt, atunci când aceasta avea vârsta de 10 ani.

 Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
/VIDEO/ Итоги недели: вклад в ПВО. В Молдове установят радар для воздушного наблюдения
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Лукашенко помиловал россиянку Софью Сапегу. Ее передадут в Россию
Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
/VIDEO/ Джоанэ: "НАТО поддерживает безопасность Молдовы. Наше сотрудничество никогда не было более тесным"
"Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
/VIDEO/ "Историческое событие". Как международные СМИ освещали саммит ЕПС
В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
/VIDEO/ В зоне затопления Каховской ГЭС около 80 населенных пунктов
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram