Război în Ucraina, ziua 126: Schimb de prizonieri și summit NATO cu participarea lui Zelenski. Bloc atacat la Nikolaev

social

S-a spânzurat în Noaptea Învierii. Un bărbat din Cahul a decis să-și încheie socotelile cu viața

24 aprilie 2022, ora 17:34
Distribuie:

S-a spânzurat în Noaptea Învierii. Un bărbat din Cahul a decis să-și încheie socotelile cu viața. Suicidul a fost raportat la poliție în dimineața zilei de Paște.

Nu se știe ce l-a determinat pe bărbatul, în vârstă de 73 de ani, să recurgă la acest gest disperat. Poliția a fost alertată în dimineața zilei de Paște chiar de fiul bărbatului, care și-a găsit tatăl strangulat în curtea casei.  

Sosiți la fața locului, oamenii legii nu au depistat semne de moarte violentă pe corpul bărbatului. Cadavrul a fost preluat și transmis pentru expertiza legală, care va stabili cauza exactă a morții. Alte circumstanțe se stabilesc.

Tot în dimineața zilei de Paște, în pădurea din satul Văscăuți, raionul Florești, a fost depistat cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 de ani. Poliția a fost alertată de o localnică. Preliminar, oamenii legii presupun că bărbatul s-a sinucis. Cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram