/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

social

/VIDEO/ Cu două sticle de șampanie, la poarta lui Dodon: „O zi de muncă îmi dedic, numai să-l văd la pușcărie”

24 mai 2022, ora 11:31
Distribuie:

După ce Procurorii Anticorupție, ofițerii Centrului Național Anticorupție și cei ai Serviciului de Informații și Securitate au descins dis-de-dimineață cu percheziții acasă la Igor Dodon, unii dintre cetățeni au găsit motiv „să sărbătorească”. Echipa TV8 a surprins imagini cu un bărbat, care a venit cu mașina la poarta fostului președinte și a adus cu el două sticle de șampanie.

„Kirkorov vine să-i cânte azi? O zi de muncă îmi dedic numai să-l văd la pușcărie. Poporul vrea. Asta s-o bea Galea, ultima cu dânsu. Parchez mașina, i-o las lui Galea. Mizeria aceasta a societății a stopat foarte mult Republica Moldova”.

Bărbatul a spus că cealaltă șampanie va fi pentru Maia Sandu, care, ar fi bătut palma din greșeală: „Acum o s-o ia cu poporul. Presa, pregătiți-vă paharele”, a menționat cetățeanul.

TV8.md reamintește că potrivit Procuraturii, descinderile la Igor Dodon au loc în cadrul unui dosar penal pornit în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de corupere pasivă, prevăzute de art.324, care se pedepsește cu până la șapte ani de închisoare. 

De asemenea, fostul șef de stat este bănuit de acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, pentru care riscă cel puțin trei ani de închisoare, de trădare de patrie, care se pedepsește cu cel puțin 12 ani de detenție și de îmbogățire ilicită, pentru care ar putea face alți până la 7 ani de pușcărie.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram