Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

social

/VIDEO/ Imagini revoltătoare! La Spitalul din Bălți mișună gândacii în secția unde se tratează copiii de COVID-19

24 august 2022, ora 15:49
Distribuie:

Gândaci la Spitalul Clinic De Copii Bălți. O mamă al cărei copil este internat în secția COVID-19, a Spitalului, ne-a expediat prin intermediul opțiunii „Trimite-ne o știre”, mai multe imagini video în care se văd cum zeci de gândaci mișună în salonul în care este internat copilul.

„Situația e oribilă la Spitalul Clinic de copii din Bălți, secția COVID-19, unde sunt tratați copii de la un an până la șapte. Roiesc gândacii prin saloane, prin cănile de băut apă și wc”, ne scrie mămica.

Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții spitalului pentru a afla mai multe informații, însă ne-au comunicat că vor reveni mai târziu cu detalii.

TV8.md a scris în luna ianuarie curent, despre un alt caz care a avut loc la fel în cadrul Spitalului Clinic de Copii din Bălți. O mamă al cărei copil a fost internat în secția pediatrie a Spitalului a postat pe rețelele sociale imagini video în care se văd cum zeci de gândaci mișună în salonul în care este internat copilul, inclusiv pe patul acestuia.

Solicitat pentru mai multe informații, Serghei Rotari, directorul Spitalului Clinic Municipal Bălți a acuzat mamele. Potrivit acestuia, gândacii ar fi venit din cauza produselor alimentare aduse copiilor.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

/VIDEO/ Imagini revoltătoare! La Spitalul de Copii din Bălți mișună gândacii

15 ianuarie 2022, 16:01

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/METEO/ Ploi în toată țara! Ce temperaturi vor înregistra termometrele în ultima zi de weekend

02 octombrie 2022, ora 09:00
Distribuie:

Pentru duminică, 2 octombrie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează temperaturi de până la +23 de grade Celsius. Pe întreg teritoriul țării se prevăd ploi, iar presiunea atmosferică va fi scăzută.

În timpul zilei, temperaturile maxime vor ajunge la +21 de grade în nordul țării. La sud, mercurul în termometre va urca până la +23 de grade Celsius, iar la centru - până la +22 de grade. 

La noapte, valorile termice ale aerului vor urca până la +14 grade Celsius în sudul țării, iar la nord și centru vom avea temperaturi de până la +12 grade, respectiv +13 grade.

Pe întreg teritoriul țării, vântul va sufla din nord-vest și va avea o viteză de 3-8 metri pe secundă.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram