Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

social

/VIDEO/ Apostilarea și legalizarea actelor, accesibile și la Bălți. De când serviciul va fi disponibil în nordul țării

20 septembrie 2022, ora 18:05
Distribuie:

Ministerul Justiției a deschis un nou ghișeu al Direcției apostilă și legalizare, în municipiul Bălți. Astfel, cetățenii vor avea posibilitatea să depună documentele spre apostilare și legalizare la ghișeul din Bălți și să le ridice, la data indicată, tot de acolo. serviciul va fi disponibil, începând cu data de 21 septembrie. 

Ghișeul a fost deschis cu scopul de a face mai accesibile serviciile de apostilare a actelor pentru cetățenii din nordul țării, care acum vor economisi bani și timp. Totodată, se vor micșora rândurile și timpul de așteptare la sediul central al Direcției apostilă și legalizare, din Chișinău.

Direcția apostilă și legalizare din Bălți este amplasată pe str. Piața Independenței, 1, clădirea Primăriei mun. Bălți, etajul 1.

Programul de activitate al Direcției este de luni până vineri, în intervalul orelor 08:00-16:00 (pauza de masă: 12:30-13:00).  

Amintim că actele spre apostilare pot fi depuse atât fizic, cât și online. Depunerea fizică este conform programului de lucru (luni-vineri, între orele 08:00-16:00) cu buletinul de identitate în original al solicitantului și actele care urmează a fi apostilate. Depunerea online se face conform programului (luni-duminică, între orele 17:00-08:00) și având o semnătura electronică/mobilă, la adresa: https://apostila.gov.md/.

Moldovenii pot face programări online pentru a solicita apostilarea actelor. Vezi cum îți poți legaliza documentele

24 decembrie 2021, 10:12

Anunțul Ministerului Justiției privind serviciul de apostilare a actelor: se va face și în baza programării prin poșta electronică

07 decembrie 2021, 16:12

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Interpreta Kătălina Rusu, însărcinată pentru a treia oară. „Este frumos, este o binecuvântare”

26 septembrie 2022, ora 18:13
Distribuie:

Interpreta Kătălina Rusu trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Artista, mamă a două fete, este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă încă o fetiță. 

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ediției de duminică, 25 septembrie, a emisiunii „Iubește Viața” la TV8. „Este frumos, este o binecuvântare când se întâmplă. Important e să fim sănătoase”, a spus Kătălina.

Cântăreața spune că deși diferența de vârstă dintre fetițele ei este mică, a treia sarcină a fost planificată, dar și că nu își mai dorește alți copii. „Ne oprim la trei copii”, a povestit Kătălina Rusu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram