/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin anexează 4 regiuni, Zelenski cere aderarea la NATO, iar SUA anunță noi sancțiuni

comerciale

Farmacia Familiei extinde rețeaua de Hyper Farmacii DITA: O noua filială, deschisă la Ungheni (P)

19 septembrie 2022, ora 12:09
Distribuie:

Farmacia Familiei aduce și în Ungheni noul concept farmaceutic – Hyper Farmacie cu prețuri de depozit la tot sortimentul de produse, sub brandul deja devenit celebru în capitală – DITA.

Farmacia Familiei a extins rețeaua de Hyper Farmacii DITA cu o filială și în  Ungheni - pe strada Națională, 17.

Prețuri ca cele de la depozit, auto-deservire, sortiment mare, design modern și ambianță plăcută. Sunt doar câteva dintre atuurile cu care Farmacia Familiei dezvoltă rețeaua de hyper farmacii sub brandul DITA.

În noul format de hyper farmacie, locuitorii orașului Ungheni, dar și oaspeții acestuia vor descoperi peste 20.000 de produse, amenajate pe zone de interes: medicamente, suplimente alimentare, produse dermato-cosmetice, produse de îngrijire personală, produse pentru mamă și copil, optica și dispozitive medicale, la prețuri atractive.

Hyper Farmacia Dita este un spațiu unde clienții primesc nu doar o experiență frumoasă în timpul shoppingului dar și servicii de calitate, inclusiv consultație oftalmologică - consultații medici oftalmologi și suport din partea consultanților bine pregătiți în alegerea ochelarilor de vedere, lentile de calitate, accesorii optica, la fel și un sortiment mare de ochelari soare de la branduri mondiale, Ray Ban, Armani, Vogue, Jaguar etc.

Vă așteptăm la Hyper Farmacia DITA, zilnic, 24 din 24 ore, pe adresa: Ungheni, str. Natională, 17.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

„Ne bucurăm în ciuda lor”: Campania care unește lumile Carla's Dreams și Animaliens Wines (P)

30 septembrie 2022, ora 13:45
Distribuie:

Carla's Dreams, unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală și Animaliens Wines, cel mai tânăr și curajos proiect din vinificația Republicii Moldova, și-au unit eforturile într-o ediție specială de vinuri, pentru ambele maluri ale Prutului.

Carla's Dreams: „Vinul este o sărbătoare în sine. Ne-a plăcut mult propunerea prietenilor de la Animaliens Wines și Castel Mimi să îmbinăm lumile Carla's Dreams și Animaliens. Vă invitam să ne bucurăm în ciuda lor la un pahar de Red, White sau Rose Dreams. V-am cuprins!”.

Animaliens Wines: „Suntem partea plină a paharului. Cu gust de viață. Liberi de clișee. Și destul de îndrăzneți pentru a ne bucura în ciuda a tot ce vrea să ne limiteze libertatea. La fel ca și Carla’s Dreams – proiectul care ne-a învățat să spunem pe față ce simțim”.

Ediția specială Animaliens Wine - Carla's Dreams va conține trei vinuri – cupajul Red Dreams (Pinot Noir, Sapiravi, Rară Neagră, roada 2019), Rose Dreams – (Pinot Noir, Sapiravi, Rară Neagră, roada 2021) White Dreams (Feteasca Regală și Feteasca Albă, roada 2021).

Începând de săptămâna viitoare, vinurile Animaliens Wine - Carla's Dreams, vor putea fi procurate din majoritatea rețelelor comerciale din Republica Moldova, iar în România produsele vor fi disponibile în cel mai scurt timp.

Pentru alte informații: +37369248009

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Vinurile Castel Mimi: Jumătate de milion de sticle, exportate anual pentru amatori și experți din Japonia până în Canada (P)

29 septembrie 2022, 09:09

Castel Mimi - un proiect grandios de restaurare și dezvoltare a unui monument istoric din patrimoniul cultural al R. Moldova (P)

23 septembrie 2022, 17:09

Fundația Constantin Mimi împlinește 6 ani: De la proiecte sociale pentru refugiați până la strategia de dezvoltare regională (P)

21 septembrie 2022, 09:09

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram