Război în Ucraina, ziua 170: Medvedev a vizitat teritoriile ocupate de ruși în Lugansk. Șeful AIEA cere acces la centrala Zaporojie

social

Șeful de la Moldovagaz zice că a renunțat la compensație din partea statului. Câți consumatori au făcut la fel

25 ianuarie 2022, ora 12:49
Distribuie:

Președintele Consiliului de Administrație a SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban  afirmă că a renunțat la compensația oferită de stat pentru  plata facturilor la gaz.

„Și eu am renunțat la compensație, pentru că înțeleg situația și consider că, în condițiile actuale, este necesar să manifestăm solidaritate cu acei consumatori pentru care ajutorul statului este de importanță crucială”, consideră Vadim Ceban.

Potrivit lui Ceban, până la ora actuală, 51 de consumatori au renunțat la compensațiile oferite de stat pentru plata facturilor la gaz.

Anterior, anunța că nu are nevoie de compensații din partea statului și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, care, de asemenea, susține că a renunțat la ajutorul pentru plata facturilor la gaz.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram