Război în Ucraina, ziua 167: Explozii puternice în Crimeea. Livrările de petrol rusesc către unele țări europene au fost întrerupte

politic

Ambasadoarea Germaniei, ES Angela Ganninger, decorată cu „Ordinul de Onoare” de Maia Sandu

26 ianuarie 2022, ora 18:25
Distribuie:

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a acordat „Ordinul de Onoare”  Ambasadoarei Republicii Federale Germane, ES Angela Ganninger. Dinstincția a fost acordată în semn de pentru contribuția adusă la consolidarea relațiilor bilaterale moldo-germane și nu doar.

„Președinta Maia Sandu i-a conferit Ambasadoarei Angela Ganninger „Ordinul de Onoare” - în semn de apreciere pentru contribuția adusă la consolidarea relațiilor bilaterale moldo-germane, pentru susținerea parcursului european al R. Moldova și a modernizării țării noastre, precum și pentru ajutorul generos acordat de autoritățile germane în lupta cu pandemia de COVID-19”, se arată într-o notă emisă de Președenție.

În cadrul întrevederii care a avut-o, șefa statului i-a mulțumit pentru solidaritatea constantă manifestată de Germania față de Republica Moldova - în plan politic și economic, precum și prin sprijinirea a diverse proiecte de dezvoltare a țării, în beneficiul cetățenilor.

 „Germania este unul dintre susținătorii noștri fideli și suntem recunoscători pentru această prietenie”, a spus doamna Maia Sandu.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram