Război în Ucraina, ziua 85: Filmare de la Azovstal, risc de foamete, lege marțială, mobilizare și întâlnire la New York

social

/VIDEO/ Am împărțit speranță și lumină de Paște: O alta eroină "Bătrânii noștri", surprinsă cu daruri

26 aprilie 2022, ora 20:15
Distribuie:

Echipa TV8, împreună cu partenerul general al campaniei sociale „Bătrânii noștri” - Moldtelecom, au împărțit speranță și lumină de sărbătorile pascale. La Ungheni, eroina campaniei, Ana Racoviță, o bătrână chinuită de o dizabilitate severă, ne-a primit cu multă căldură. 

„Mulțumim că ne-ați ales ca parteneri pentru acest proiect social frumos. O facem din inimă în calitate de operator național”.

Surprizele nu s-au oprit aici. Bătrâna a rămas surprinsă de darurile venite din partea celorlați parteneri - Farmacia Familiei, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), rețeaua de magazine Linella și compania de taxi 14 444. Copleșiți de drama pensionarei, care-și trăiește apusul vieții de una singură, și reprezentanții asociației obștești „Noi Suntem Moldova” iau trimis colete de daruri. Pe lângă asta, mătușa Ana s-a ales și aragaz nou. 

În acest an, Paștele a arătat altfel, ne-a spus fosta croitoreasă. A fost mai plin și mai bun cu ea. Și asta datorită partenerilor care au dat dovadă de generozitate, fiind alături de TV8, în cadrul campaniei „Bătrânii noștri”. Este vorba de Moldtelecom, partener general, dar și de ceilalți parteneri ai proiectului - Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.), Farmacia Familiei, rețeau de supermarketuri Linella și compania de taxi 14 444. 

„Multumesc!” 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram